Radio Rijeka, 14.03.2021.

Mar 12, 2021 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno

Radio Rijeka – Zlatne godine, 14. ožujka 2021. godine

 

  RADNO VRIJEME KLUBOVA

Radno vrijeme šaltera u Kružnoj 5 je svaki radni dan od 8 do 11 sati. Možete nas dobiti na broj telefona 212 109, a informacije se mogu naći i na internetskoj stranici www.penzici.rijeka.hr. Radno vrijeme drugih klubova istaknuto je na našim mrežnim stranicama ili na oglasnim pločama klubova i podružnica.

 

U SUSRET IZBORIMA

 

Kako na izborima donijeti informiranu izbornu odluku i među nekoliko kandidata izabrati najboljeg pitanje je na koje ovih dana svi tražimo odgovor. Nešto se može i naučiti pa preporučujemo pohađanje radionice koju će voditi naša članica Ivančica Celevska. Na dvodnevnoj će se radionici govoriti o tome kako prepoznati lažne vijesti i iz mora informacija izabrati upravo one koje će nam olakšati izbor. Naučit ćete i kako vlastitim angažmanom možete utjecati na sadržaj medija, a ponešto i zaraditi. Radionica će se održati u ponedjeljak, 22. ožujka i dan kasnije u utorak 23. ožujka od 10 do 12 sati u klubu Centar. Zbog poštivanje epidemioloških mjera broj polaznika je ograničen pa može prisustvovati  deset  osoba. Prijaviti se možete na šalteru Matice ili putem telefona 212 109.

 

                               

RIGENERAKCIJA-AKTIVNI U MIROVINI

 

Još traju pripreme za provođenje cijelog niza različitih besplatnih radionica. Dio su europskog projekta RiGenerAkcija! – Aktivni u mirovini kojeg Udruga RiRock provodi u partnerstvu s Maticom. Nudi se sudjelovanje na  radionicama fotografije, slikarstva, osnovnog i naprednog šivanja, vježbanje na otvorenom kao i sviranja električne i bas gitare te bubnjeva.  Pozivamo sve zainteresirane da se prijave na šalteru Matice.

 

ŠKOLA STRANIH JEZIKA

 

Završeni su upisi na tečajeve stranih jezika, a uplate za školarinu primamo do  početka škole, 22. ožujka. Moguća je samo uplata na šalteru Matice u uobičajeno radno vrijeme. Sve informacije o grupama polaznika i terminima bit će dostupne na oglasnoj ploči u Matici i na našoj web stranici.

 

NORDIJSKO HODANJE

Nordijsko hodanje nastavlja se kao što je to već uobičajeno u utorak 16. ožujka. Sastanak je zakazan za 11 sati ispred motela Sveta Lucija u Kostreni,a hoda se do Stare vode i natrag putem uz more. Podijelit ćemo se u grupe.  Do Kostrene  voze autobusi broj 10 A i 29 u 10,30 sati. Polazak je sa Delte. Oni koji dolaze autobusom izlaze na autobusnoj stanici kod Plodina. Za one koji dolaze automobilima na raspolaganju je parkiralište ispred motela. Povratak je predviđen između 13 i 13,30 sati. Hodanju prethodi kratka priprema i  zagrijavanje. Preporučujemo slojevitu odjeću, kabanicu ili kapu  i  bočicu vode. Ako bude sunčano, prije polaska zaštitite otkrivene dijelove tijela kremom sa visokim zaštitinim faktorom.  Sudionici     pohodu pristupaju na vlastitu odgovornost.

 

JOGA U SVAKODNEVNOM ŽIVOTU

 

Na jogu se ide srijedom od 8 do 9,3o u dvoranu Joga u svakodnevnom životu na Pećinama u Ulici Spinčićeva 2. Vježba se i utorkom i petkom od 15,30 do 17 sati u Maloj dvorani Sportskog centra Zamet.Vježbanje se odvija u okviru projekta Rijeka zdravi grad. Prije dolaska obavezno se javite Maji na broj telefona 091 911 13 70.

 

REKREACIJA  U   SPORTSKOJ DVORANI NA ZAMETU

 

Za naše članove organizirana je rekreacija u fitnes centru u sportskoj dvorani na Zametu. Održavat će se dva puta tjedno uz mjesečnu cijenu od 100 kuna. Minimalni broj rekreativaca je deset po grupi, a na raspolaganju su jutarnji termini od 8 do 12 sati.Vježbe prilagođene  starijim osobma vode fizioterapeuti. Prijaviti se i uplatiti iznos od 100 kuna možete na šalteru Matice u uobičajeno radno vrijeme. Za dodatne informacije obratite se Serđu de Priviteliju na broj mobilnog telefona 098 326 109.

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content