Radio Rijeka, 14.11.2021.

Nov 12, 2021 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno

Radio Rijeka, Zlatne godine, 14. studenog 2021., Klub Turnić

 

RAD KLUBOVA

Radno vrijeme kluba Sv. Nikola Turnić je ponedjeljak, srijeda i petak od 15-19, sati,  a utorkom i četvrtkom od 9-13 sati. Sve informacije možete dobiti na telefon 568-943, ili u Klubu.

Nastavljamo s nekim od naših dosadašnjih aktivnosti, tombolom, kreativnom radionicom, masažom. Organizirat ćemo edukativna predavanja iz zdravstvenih tema i radionice psihologije o aktualnim temama.

Svi klubovi rade po uobičajenom vremenu koje je istaknuto na ulazima i na našim mrežnim stranicama. Za sad nije došlo do obustave aktivnosti a preporuke voditeljima istih   je nošenje maski, dezinfekcija i češće prozračivanje.

 

PSIHOLOŠKO SAVJETOVANJE

 

Besplatno individualno psihološko savjetovanje organizirano je svakog petka u klubu Centar, Kružna 5 od 15 do 18 sati. Psihologinja u razgovoru sa bračnim parovima ili onima koji brinu o starijim članovima obitelji pruža stručnu pomoć. 

 

Aktivnost je dio projekta Brigama se nemoj dati, u Matici dane krati! i u potpunosti je financirano od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.  Obavezno se najavite.

 

PRAVNA KLINIKA

Centar za pružanje pravne pomoći Pravnog fakulteta u Rijeci prima prijave na dežurni telefon (099 530 62 50) srijedom od 12:00-15:00. S problemima se možete obratiti i nama u Kružnoj (osobno, telefonom ili online) te ćemo vam organizirati sastanak.

 

PREDSTAVA „PREDSJEDNICI&CA“

U HKD na Sušaku u petak 26. prosinca u 20. sati možemo pogledati hit komediju  Predsjednici & ica”. Iznimno aktualna i britka komedija nastala prema tekstu Borisa Svrtana i Tarika Filipovića propituje mogućnosti da nam bivši hrvatski predsjednici pomognu u tkanju bolje budućnosti. Uz pomenuti dvojac glume Hrvoje Kečkeš, Ornela Vištica i Siniše Miletić. Karte, po povoljnijim cijenama za umirovljenike, moguće je nabaviti do utorka 24. studenoga na šalteru Matice.

 

I Z L E T I

Iz bogate ponude jednodnevnih izleta izdvajamo  posjet, po vrlo povoljnim cijenama, Istri i Danima agroturizma. Dana 19. ili 26. studenog idemo u Istru gdje poslije romantične šetnje po Grožnjanu, uživamo u glazbi za ples i domaćim specijalitetima. Rezervacije i prijave su moguće na telefon 051 293 620 ili na šalteru u Kružnoj. 

Za izlete je obavezno predočenje COVID putovnice.

 

REKREACIJA

Nastavljamo s programima rekreacije koji su osmišljeni motivirati umirovljenike za uključivanje u redovno vježbanje. Ciljana skupina ovog projekta su umirovljenici i osobe starije životne dobi koje trebaju stručno vođenje u procesu tjelovježbe.

NORDIJSKO HODANJE

U utorak 16. studenog u 10 sati nalazimo se na Drenovi (okretište autobusne linije broj 5). Idemo prema Kablarima i za Ronjge. Ukupno vrijeme hodnje je cca 3 sata ali je istu, u dogovoru s voditeljem, moguće kratiti. Obucite se sportski i slojevito te ponesite kišnu kabanicu i bocu vode.

VJEŽBE NA OTVORENOM

 

U okviru projekta RiGenerAkcija a u suradnji s Udrugom RiRock provode se vježbe na otvorenom ponedjeljkom, srijedom i petkom. Vježbe u trajanju jednog sata započinju u 8:00 sati.

 BAZENI KANTRIDA

Rekreacija na bazenima Kantrida je ponedjeljkom, srijedom i petkom od 12:30 do 14:30, 

Vježbe pod vodstvom stručnog trenera održavaju se svake srijede u malom bazenu od 14-15 sati.

 

JEDRIMA PO KVARNERU

I dalje primamo prijave za jedrenje po Kvarneru. Za manje grupe i po vrlo pristupačnim cijenama, možete s jedrenjaka  vidjeti Opatiju i opatijsko zaleđa. Za sve informacije obratite se na šalteru u Kružnoj.

Pozivamo sve koji prate našu mrežnu stranicu www.penzići.rijeka.hr ili facebook profil da to nastave i dalje. Trudit ćemo se objavljivati korisne i zanimljive informacije s pregledom događanja u Matici i gradu Rijeci.

 

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content