Radio Rijeka, 16.05.2021.

May 14, 2021 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno

Radio Rijeka – Zlatne godine, 16. svibnja 2021. godine, Alice Brusić Matulja, Klub Srdoči

 

RAD KLUBOVA I PODRUŽNICA

Klubovi i podružnice i dalje rade u režimu dežurstava. Klub Srdoči radi petkom od 15:00-17:00 sati i možete nas dobiti na telefon 051 624 588 ili 098 138 01 00.

Kako očekujemo daljnje popuštanje pandemijskih ograničenja klubovi i podružnice pripremaju se za otvaranje i rad u redovnom radnom vremenu. Posebno se oko toga trude oni koji mogu osigurati rad i aktivnosti na otvorenom.

                                          

 BAZENI KANTRIDA

 

Bazene na Kantridi koristimo  ponedjeljkom, srijedom i petkom u razdoblju od 12,30 do 14,30 sati. Za naše članove korištenje bazena je besplatno uz člansku iskaznicu Matice i potvrdu o uplaćenoj članarini za ovu godinu. Ovaj ponedjeljak je poseban jer se obilježava Svjetski dan hipertenzije pa će tim povodom na bazenu biti organizirano mjerenje tlaka. Zainteresirani će dobiti prigodnu brošuru i stručne savjete.

 

REKREACIJA U SPORTSKOJ DVORANI ZAMET

Nastavlja se i fitnes u dvorani Zamet. Vježba se ponedjeljkom i srijedom od 9 do 10 sati. Utorkom i četvrtkom također od 9 do 10 sati organizirana je rekreacija i u Dvorani mladosti na Trsatu. Za učlanjenje dođite u Maticu ili nas nazovite. Rekreaciju vode treneri. Mjesečna je članarina 100 kuna.

 

NORDIJSKO HODANJE 

Sastanak članova sekcije nordijskog hodanje je u utorak 18. svibnja u 10 sati na Biviju kod okretišta autobusa broj1. Hodat će se uz more obnovljenom šetnicom ispred hotela Hilton do Preluka.  Predviđeno trajanje hodnje je 2 i pol sata. Odjenite se slojevito, ponesite bočicu vode i kabanicu, a otkrivene dijelove tijela zaštitite kremom čak i ako je oblačno.          

BRIGAMA SE NEMOJ DATI

Svaki petak od 15 do 18 sati u Kružnoj 5 naša psihologinja razgovarat će s pojedincima ili bračnim parovima te odraslom djecom koja brinu za svoje roditelje o unapređenju obiteljskih odnosa. Dio je to projekta Brigama se nemoj dati, u Matici dane krati. Najavite se na telefon 212 109 ili 095 362 67 56.

 

JOGA U SVAKODNEVNOM ŽIVOTU

U okviru projekta “Rijeka zdrav grad” organizirano je vježbanje joge. Srijedom u vremenu od 8:00-9:30 na adresi Spinčićevas 2 (bivši Vulkan na Pećinama) pod stručnim vodstvom trenera a uz obaveznu najavu na telefon 091 911 13 70.

 

OSTVARIT ĆEMO VAŠE ŽELJE

Na našoj internetskoj stranici www.penzici.rijeka.hr objavljujemo  tekstove naših članova u kojima nam pišu o svojim planovima i željama  o tome na koje  će  načine nadoknaditi sve ono što su propustili u proteklih godinu dana. Epidemiološka situacija je sve bolja i kako se čini uskoro bi mogle biti ukinuti sva ograničenja i zabrane. Napišite nam što najviše želite i što ćete prvo napraviti kada padnu sve maske. Pošaljite na našu  adresu udruga_umirovljenika@ri.t-com.hr. Objavit ćemo ih na našoj facebook stranici, a pomoći ćemo da se neke od njih i ostvare.

 

 

 

 

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content