Radio Rijeka, 16.2.2020.

Feb 14, 2020 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno

RADIO RIJEKA, 16. veljače 2020., Dinka Blažić, klub Krimeja

 

Klub Krimeja djeluje na adresi Kumičićeva 5o, od ponedjeljka do petka od 15-19 sati.

Osim uobičajenih svakodnevnih aktivnosti (kartanje,šah,tombola),napominjem i ostale aktivnosti:

-četvrtkom od 15,30-19 sati  igra se preferans, pa pozivamo sve zainteresirane da se priključe  ekipi,

-reiki predavanje je  utorkom od 16-17 sati,

-pikado probe su utorkom i petkom od 17-19 sati,

-pjevački zbor ima probe četvrtkom od 18-19 sati i također pozivamo svih koji vole pjevati, da se uključe u rad zbora,

-tjelovježbe  imamo 2 puta tjedno ponedjeljkom i petkom u 3 grupe, u16,17 i 18 sati. Vježbe se održavaju pod stručnim vodstvom 2 fizioterapeuta.

Svake prve srijede u mjesecu od 9-11h imamo mjerenje tlaka i šećera u krvi.

Kako je vrijeme maškara, sa MO Krimeja, pripremamo se za MAŠKARANE TANCI koji će se održati  u prostorijama MO krimeja, 25.02.2020.(zadnji dan  maškara), gdje ćemo dočekati Krimejske feštare s njihovog cjelodnevnog pohoda po Trsatu,Vežici, Krimeji , te spaliti pust ispred  zgrade.  Pozivamo sve kako umirovljenike tako i građane s našeg područja da se maškaraju i dođu zabaviti uz fritule i piće.

Također ćemo 06.ožujka 2020. obilježiti  Dan žena u suradnji s MO Krimeja,  kako i svake godine, uz muziku i ples.

Redovna godišnja Skupština Kluba Krimeja održati će se 25.03.2020. te pozivamo sve članove našeg Kluba da se odazovu a biti će odaslani i pozivi.

POZIVAMO VAS DA OBNOVITE ČLANSTVO

Početkom svake godine pozivamo članove da obnove svoje članstvo kako bi tokom cijele godine mogli koristiti i pogodnosti naše umirovljeničke iskaznice. Za one koji još ne znaju, članarina u Matici umirovljenika grada Rijeke iznosi 40 kn i osigurava umirovljenicima mnoge pogodnosti koje možete vidjeti u našim klubovima ili na web stranici matice.

Za članove Matice u Kružnoj ulici vrijeme produljenja članarine je radnim danom od 8 do 11, dok naši klubovi Trsat, Turnić, Podvežica, Krimeja, Srdoči, Drenova, Kantrida, Pehlin i Škurinje rade i u popodnevnim satima.

Pozivamo članove  Podružnica Matice umirovljenika da obnove članstvo u sjedištima svojih podružnica, kako bi i dalje koristili sva prava stečena članstvom .

 

I Z L E T I

U tijeku su prijave za sedmodnevni boravak u ožujku 2020. godine u lječilištu Terme Ilidža u Sarajevu. Program izleta, u koji je uključeni puni pansion, specijalistički i kontrolni pregledi, terapije i prijevoz, možete vidjeti u klubu Matice umirovljenika.  Interes je jako veliki, popunjen je jedan autobus, pa nudimo predbilježbe za drugi.

KULTURA

Kazalište lutaka Rijeka poziva nas na predstavu “Avanture maloga Juju” za predškolski i školski uzrast, a možete ju pogledati 20. i 21. 2. u 18:00, a 23. veljače u 11:00 i 18:00.

Obavještavamo sve zainteresirane umirovljenike da se u klubu Centar osniva dramska sekcija Matice umirovljenika Grada Rijeke. Pozivamo dakle sve one koji mogu, hoće ili znaju glumiti neka se jave i predbilježe.

Sveučilište za 3. dob nastavlja ciklusima kratkih besplatnih predavanja. 19.veljače u prostoriji 107, s početkom u 17:00 sati, na temu Sloboda govora i govor mržnje. Predavanje će održati doc.dr.sc. Nabojša Zelić s Filozofskog fakulteta u Rijeci.

PROLJETNA LIGA

Pozivamo sve klubove i podružnice da do 21. veljače prijave ekipe u kartanju (briškuli i trešeti), pikadu, boćanju i šahu za proljetnu ligu penzića. Nakon predbilježbe ekipa održat ćemo sastanke voditelja natjecanja, definirati pravila i mjesta susreta te započeti s ligom u prvom tjednu mjeseca ožujka.

KLUB CENTAR RADI I POPODNE

Obavještavamo sve zainteresirane da klub Centar radi i u popodnevnim satima. Svaki dan u tjednu, osim ponedjeljka, možete se u Kružnoj 7, u vremenu od 15-19 sati, podružiti uz kavu ili čaj, zaigrati šah ili karte ili popratiti događanja već prema najavi.

PLANINARENJE

SUBOTA 22.2.2020.

LISAC – BREZA – KASTAV

POLAZAK S DELTE U 9:00 SATI, AUTOBUSNA LINIJA BR. 20

POVRATAK IZ KASTVA U 15:30 SATI

STAZA NIJE ZAHTJEVNA

 

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content