Radio Rijeka, 17.10.2021.

Oct 15, 2021 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno

Radio Rijeka, emisija “Zlatne godine”, 17. listopada 2021. godine,  Annamaria Frunzi Palaveršić, Klub Belveder Kozala 

KLUB BELVEDER KOZALA

Klub je Belveder Kozala je u sastavu Doma Kantrida ali smo i članovi MU grada Rijeke. Iako smo bili prikraćeni velikog broja naših aktivnosti klub je bio otvoren cijelo vrijeme te smo bili na raspolaganju našim članovima. Možemo se pohvaliti činjenicom da nam se broj upisanih članova povećao za 29 novih.

Šalter u Kružnoj radi svaki dan od ponedjeljka do petka od 08 do 11, a Klub od 08 do 12 odnosno od 15 do 19 sati. Pozivamo sve zainteresirane da dođu, popiju kavu i odigraju partiju šaha, pikada ili samo na čašicu razgovora.

Klub Podvežica organizira mjerenje tlaka i šećera u krvi, dana 21.10. od 09-11 sati.

KREATIVNE RADIONICE

S radom su započele radionice Korak po korak (stilisti i slikari). Radionice se održavaju ponedjeljkom od 15-18 sati u  Verdievoj 11. Pozivamo sve koji bi željeli slikati ili se bavili  stilizacijom uporabnih predmeta da nam se jave.

 

ZBOR

Probe mješovitog zbora Matice umirovljenika grada Rijeke pod vodstvom maestra Vinka Badjuka su započele u Kružnoj ulici. Pjevači se sastaju utorkom od 15-17 sati. Pozivamo sve koji vole druženje i zborsko pjevanje da se jave i sudjeluju u pripremama za skore nastupe. Ovo se posebno odnosi na muškarce (baritoni, tenori i basovi).

 

REKREACIJA

Nastavljamo s programima rekreacije koji su osmišljeni motivirati umirovljenike za uključivanje u redovno vježbanje. Ciljana skupina ovog projekta su umirovljenici i osobe starije životne dobi koje trebaju vođenje u procesu tjelovježbe.

 

NORDIJSKO HODANJE

Nordijsko hodanje održava se redovito utorkom. U utorak 19. listopada u 10 sati nalazimo  se ispred motela Lucija u Kostreni odakle nakon zagrijavanja idemo do lučice  i nazad. Obucite se sportski i slojevito te ponesite bocu vode. Napominjemo da je odabir  staze odgovornost svakog sudionika.

 BAZENI KANTRIDA

Rekreacija na bazenima Kantrida je ponedjeljkom, srijedom i petkom od 12:30 do 14:30, 

Organizirani treninzi održavaju se svake srijede pod vodstvom stručnog trenera, u 25 m bazenu, od 14-15 sati.

JOGA U SVAKODNEVNOM ŽIVOTU

 

Vježbe joge nastavljaju se na Pećinama (Spinčićeva 2) srijedom u 8:00, a na Zametu utorkom i petkom od 15:30 do 17:00. Obavezna predbilježba na broj 091/911 13 70.

 

VJEŽBE U TERETANI

Nastavljaju se vježbe u fitness studiju u Dvorani mladosti  na Trsatu i dvorani Zamet. Termini za vježbanje na Zametu je ponedjeljak i srijeda 9,00-10,00,a Trsat ponedjeljak i četvrtak od 9,00-10,00. Prijave su moguće u Kružnoj odnosno direktno na lokaciji na kojoj želite vježbati.

 

VJEŽEBE NA OTVORENOM

U okviru projekta RiGenerAkcija a u suradnji s Udrugom RiRock provode se vježbe na otvorenom i to:

  • ponedjeljak Zamet Sportsko rekreacijski centar (Obitelji Sušanj2),
  • srijeda Trg riječke rezolucije ili Molo Longo,
  • petak Igralište

Vježbe u trajanju jednog sata započinju u 8:00 a prijaviti se možete u Kružnoj.

 

PD TRANSVERZALAC

Sastanci PD Transverzalac održavaju se redovito u Kružnoj 7, utorkom od 17-18 sati, a raspored izleta je na oglasnoj ploči u Matici.

 

Pozivamo sve koji prate našu mrežnu stranicu www.penzići.rijeka.hr ili facebook profil da to nastave i dalje. Trudit ćemo se objavljivati korisne i zanimljive informacije s pregledom događanja u Matici i gradu Rijeci.

 

 

 

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content