Radio Rijeka 20.9.2020.

Sep 18, 2020 od     1 komentar     Objavljeno u: Aktualno

 Radio Rijeka, 20. rujna 2020. godine, emisija “Zlatne godine”

RAD MATICE

Klubovi MU grada Rijeke započeli su s redovnim radom prošli tjedan uz poštivanje svih epidemioloških mjera. To znači da molimo sve posjetitelje da drže razmak, nose maskice i dezinficiraju ruke. Također, molimo članove da u slučaju slabosti ili povišene temperature ne dolaze u klubove.

Klub Centar radi u prijepodnevnom termininu od 8-12 i popodnevnom od 15-19 sati. Posebno preporučamo posjet u popodnevnim terminima kada pod vodstvom instruktora možete vježbati pikado.

Šalteri MU u Kružnoj rade po uobičajenom radnom vremenu od ponedjeljka do petka od 8 do 11 sati kada možete produžiti članarinu, dobiti informacije o radu Matice ili klubova ili obaviti druge administrativne poslove.

ŠKOLA STRANIH JEZIKA

Planiramo da tečajevi stranih jezika započnu početkom listopada tako da bi završili do božićno-novogodišnjih blagdana. Pozivamo sve one koji su se prijavili na tečajeve da  potvrde dolazak i obave uplatu, a oni koji odustaju da dođu kako bi im vratili uplaćena sredstva. Obzirom na svima znanu zdravstvenu situaciju grupe neće imati više od deset polaznika. Za sve informacije i nejasnoće obratite se djelatnicama u Matici.

NORDIJSKO HODANJE

U okviru projekta „Navuci dres, smanji stres“ započinjemo tečajevima nordijskog hodanja. Tečaj započinje u utorak 22. rujna u 11 sati kroz uvodnu prezentaciju i šetnju od Kružne do Molo longa. Također, u subotu 26. rujna u 10 sati  u okviru Europskog tjedna sporta 2020., a u organizaciji Riječkog sportskog saveza, polazimo od Kružne prema Molo Longu na otvaranje Fiumanke.

Molimo zainteresirane da se prijave putem maila, telefonom ili osobno na šalteru Matice zbog ograničenog broja štapova za hodanje. Također, molimo sudionike da dođu prikladno obučeni (prozračna odjeća i prikladne tenisice) a štapovi za hodanje osigurani su za sve sudionike.    

ŠAHOVSKI TURNIR “IVAN FARKAŠ”

Matica umirovljenika grada Rijeke i ove godine nastavlja s tradicijom te organizira petnaesti Memorijalni šahovski turnir «Ivan Farkaš». Početak turnira predviđen je za 28. rujna 2020. godine u 18,00 sati.

Predviđa se sudjelovanje tridesetak natjecatelja, umirovljenika s područja grada Rijeke, koji bi se natjecali u 9 kola (3 dana) u prostorijama Šahovskog kluba Rijeka, Blaža Polića 2/II. Turnir će se organizirati uz poštivanje svih potrebnih epidemioloških mjera.

Molimo zainteresirane da se jave u Maticu ili direktno u Šahovski klub Rijeka.

 

GRADSKO KAZALIŠTE LUTAKA

Gradsko kazalište lutaka Rijeka poziva none i noniće s unucima u kazalište lutaka na predstavu “Nove zgode Vande Lavande”. Predstava je najšarenija priča o veseloj ovčici koja nas uči vrijednostima prijateljstva i zajedništva te promiče ideju prihvaćanja različitosti. Napominjemo da umirovljenici prilikom kupnje ulaznica ostvaruju popust.

BAZENI KANTRIDA

Bazeni Kantrida nastavljaju program za umirovljenike u uobičajenim terminima ponedjeljak, srijeda, petak od 12:30-14:30 uz uobičajene epidemiološke mjere (mjerenje temperature i upisivanja zbog eventualne epidemiološke obrade). Molimo sve zainteresirane da za dodatne informacije pogledaju mrežnu stranicu www.rijekasport.hr.

PLANINARENJE

Planinarsko društvo Transverzalac započelo je sa planinarskim pohodima i ovu subotu 26. rujna poziva nas na novi izlet.

RIJEKA – DELNICE

Polazak sa željezničkog kolodvora u 7:35 sati

Povratak iz Delnica u 17:08 sati

Trajanje vožnje vlakom 1:12 minuta

Staza je kružna oko Delnica i srednje je zahtjevna.

Sastanci članova PD Transverzalac održavaju se utorkom od 17,00:18,00 sati u prostoru Kluba Centar, Kružna 7.

 

Pozivamo sve koji prate našu mrežnu stranicu penzići da to nastave i dalje. Trudit ćemo se objavljivati korisne i zanimljive informacije s pregledom događanja u Matici i gradu Rijeci.

1 Komentar + Dodajte komentar

  • Prijavljujem se za Nordijsko hodanje, utorak 22. rujna ove godine za 11 sati.

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content