Radio Rijeka, 21.02.2021.

Feb 19, 2021 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno

Radio Rijeka – Zlatne godine, 21. veljače 2021., Annamaria  Frunzi-Palaveršić, KSO “Belveder-Kozala”

KLUB STARIJIH OSOBA “BELVEDER-KOZALA”

Klub je u sastavu Doma Kantrida ali smo i članovi MU grada Rijeke. Iako smo bili prikraćeni velikog broja naših aktivnosti klub je bio otvoren utorkom ujutro i četvrtkom popodne te smo u bili na raspolaganju našim članovima. Svim našim članovima koji iz zdravstvenih razloga ne mogu doći u klub čestitali smo božićno-novogodišnje praznike. Sjetimo se i svih onih koje slave rođendane te im čestitamo čestitkama koje sami izrađujemo. Pripremamo se da po prolasku ovih mjera obnovimo sve aktivnosti koje smo imali (Izleti, posjeti lječilištima, vježbe u parku ispod našeg kluba, sportski susreti, predavanja, i…). Pozivamo sve umirovljenike i starije da dođu, učlane se, saznaju našu planove i daju ideje za poboljšanje rada kluba.

  RADNO VRIJEME KLUBOVA

Šalteri u Kružnoj 5 rade svaki radni dan od 8 do 11 sati. Možete nas dobiti na broj telefona 212 109, a informacije se mogu naći i na internetskoj stranici www.penzici.rijeka.hr. Radno vrijeme drugih klubova možete provjeriti na našim mrežnim stranicama ili na oglasnim pločama.

 

RIGENERAKCIJA-AKTIVNI U MIROVINI

U sklopu europskog projekta RiGenerAkcija! – Aktivni u mirovini kojeg Udruga Ri Rock provodi u partnerstvu s Maticom umirovljenika Grada Rijeke, najavljujemo mogući početak provedbe kreativnih radionica s umirovljenicima u ožujku 2021., ovisno o mjerama Civilnog stožera RH. Radionice koje su u planu za realizaciju kroz ožujak su radionice fotografije, radionice slikarstva, osnovnog i naprednog šivanja, radionice električne i bas gitare te radionice bubnjeva. Osim toga, pokrenut će se i aktivnosti rekreacije na otvorenom.  

O točnim terminima pojedinačnih grupa obavijestit ćemo vas tijekom ožujka 2021., ovisno o pandemijskim mjerama koje će biti aktualne sljedećim mjesecima. Pozivamo sve zainteresirane da se prijave za sudjelovanje osobnim dolaskom na šalter Matice.

 

ŠKOLA STRANIH JEZIKA

Kao što smo i javili prošli tjedan počeli smo primati zabilježbe za novi ciklus škole stranih jezika koji planiramo početi krajem mjeseca ožujka. Svi oni koji misle osvježiti svoje znanje njemačkog, engleskoj i talijanskog, ili ga poboljšati, neka se prijave na šalteru u Matici. O vremenu početka škole i grupama kandidati će biti naknadno obaviješteni.

 

BAZENI KANTRIDA

U sklopu popuštanje epidemioloških mjera, a u okviru pogodnosti koje osigurava članstvo u Matici, obavještavamo članove da će moći koristiti rekreaciju u uobičajenim terminima. Ponedjeljkom, srijedom i petkom od 12:30 do 14:30 možete, uz pridržavanje mjera zaštite, posjetiti plivališta i uživati u opuštanju plivajući. Podsjećamo da su srijedom od 13 sati vođene rekreacije u bazenu kao i mjerenje tlaka i šećera u krvi.

 

NORDIJSKO HODANJE

Članove Matice umirovljenika pozivamo dana 23. veljače u 11 sati na Pećine. Polazimo sa zadnje stanice autobusne linije broj 1 i obići ćemo poznata riječka kupališta Sablićevo, Grčevo, Ružićevo, Vila Olga i Park hotel te se podsjetiti na vremena stjecanja prvih plivačkih iskustava.   Preporučamo sudionicima pohoda da se slojevito obuku i ponesu bočicu vode. Kao i svaki put bit će formirane grupe već prema tome kako se pojedinci taj dan osjećaju.

 

 

 

  

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content