Radio Rijeka, 25. travnja 2021.

Apr 23, 2021 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno

Radio Rijeka – Zlatne godine, 25. travnja 2021. godine,  Ivančica Celevska, potpredsjednica Matice umirovljenika grada Rijeke 

RAD KLUBOVA I PODRUŽNICA

Podružnice i klubovi Matice i dalje rade po privremenom radnom vremenu prilagođenom pandemijskim uvjetima. Većina podružnica potpuno je obustavila sve aktivnosti, a dežurstva još uvijek imaju: 

 

3.maj, srijedom od 9 do 11 sati,

Autotrolej, srijedom od 9 do 10 sati,

Gornja Vežica, utorkom od 9 do 11 sati 

Brodokomerc, utorkom i četvrtkom od 9 do 11 sati.

Raspored rada klubova istaknut  je  na našim mrežnim stranicama, na oglasnim pločama ili na ulaznim vratima klubova.

 

Šalteri u Kružnoj 5 rade svaki radni dan od 8 do 11 sati. Možete nas dobiti na broj telefona 212 109, a informacije se mogu naći i na internetskoj stranici www.penzici.rijeka.hr.

 

DOGAĐANJA

Na Korzu je otvorena izložba „Volonteri srce prijestolnice“ Brojni građani Rijeke i okolice uključili su se u volonterski program projekta Rijeka EPK 2020. Idejama, zajedništvom i usmjerenošću prema budućnosti oni predstavljaju građanski duh Rijeke i energiju koja Rijeku čini aktivnim gradom. Kao u mnogim drugim prilikama i ovaj put su veliki broj činili upravo članovi Matice umirovljenika grada Rijeke te im se i ovim putem još jednom zahvaljujemo na njihovom volonterskom doprinosu.

 

Tečajevi jezika su još uvijek na čekanju, moguće prebacivanje u jesen.

 

IZBORI

Kampanja za izbor gradonačelnika u punom je jeku. Prema rezultatima ankete agencije za istraživanje tržišta i javnog mnijenja Ipsos Puls Riječani su  najskloniji kandidatu Marku Filipoviću, a u stopu ga prate Davor Štimac, Nikola Ivaniš, Marin Miletić i Josip Ostrogović. Pravi je trenutak da se i mi informiramo o tome što kandidati nude umirovljenicima, pažljivo proučimo njihove programe i odlučimo tko najbolje i najviše vodi brigu o umirovljenicima i tko će u iduće četiri godine stvarno poboljšati naš status i zadovoljiti naše potrebe. Zato, čitajte novine, proučavajte programe kandidata na portalima , radiju i televiziji. Idite na skupove, pišite, pitajte komentirajte i zahtijevajte. Dobro informirani najlakše ćemo donijeti odluku zbog koje kasnije nećemo požaliti.

 

 OTKRIJTE NAM SVOJE ŽELJE

Stroge epidemiološke mjere ograničavaju naše kretanje, ali ne i naše misli. Vjerujemo da se tješite maštanjem o tome na koje  ćete  načine nadoknaditi sve ono što niste mogli raditi u proteklih godinu dana. Otkrijte nam što vam najviše nedostaje, što planirate, čemu se najviše veselite i što ćete prvo napraviti kada ograničenja prestanu. Napišite nam par  riječi o tome  i pošaljite na našu  adresu udruga_umirovljenika@ri.t-com.hr. Mi ćemo ih objaviti na našoj facebook stranici.

 

 

 

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content