Radio Rijeka, 27.9.2020.

Sep 25, 2020 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno

Emisija “Zlatne godine”, nedjelja, 27. 9. 2020.

 

Radio Rijeka Zlatne godine

  1. rujna 2020.,

Emil Baumgartner i Ivančica Celevska

 

MEĐUNARODNI DAN STARIJIH OSOBA

U sklopu obilježavanja Međunarodnog dana starijih osoba, održava se skup „Osobe starije životne dobi u vrijeme COVID-19 pandemije“ koji će se održati 1. listopada 2020. godine u Gradskoj vijećnici, s početkom u 10,00 sati. Tijekom skupa biti će predstavljani rezultati istraživanja o kvaliteti života osoba starije životne dobi u vrijeme mjera uvedenih zbog pandemije bolesti COVID-19.

RAD MATICE

Klubovi MU grada Rijeke započeli su s redovnim radom uz poštivanje svih epidemioloških mjera. To znači da molimo sve posjetitelje da drže razmak, nose maskice i dezinficiraju ruke. Također, molimo članove da u slučaju slabosti ili povišene temperature ne dolaze u klubove.

Klub Centar radi u dopodnevnim terminima od 8-12 i popodnevnim od 15-19 sati. Posebno preporučamo posjet u popodnevnim terminima kada pod vodstvom instruktora možete vježbati pikado.

Šalteri MU u Kružnoj rade po uobičajenom radnom vremenu od ponedjeljka do petka od 8 do 11sati kada možete produžiti članarinu, dobiti informacije o radu Matice ili klubova ili obaviti druge administrativne poslove.

 

KREATIVNE RADIONICE

Nakon duge pauze, grupa stilista započela je s radom u uobičajenom terminu, srijedom od 10,00-13,00 sati.

ŠKOLA STRANIH JEZIKA

Tečajevi stranih jezika započinju 5. listopada. Pozivamo sve one koji su se prijavili na tečajeve da potvrde dolazak i obave uplatu najkasnije do 30. rujna 2020., a oni koji odustaju da dođu kako bi im vratili uplaćen sredstva. Obzirom na svima znanu situaciju grupe neće imati više od deset polaznika. Za sve informacije i nejasnoće obratite se djelatnicama u Matici.

INFORMATIČKI TEČAJ ZA UMIROVLJENIKE

Zavod za informatičku djelatnost Grada Rijeke organizira informatički tečaj za umirovljenike. Tečaj se provodi u Centru tehničke kulture Rijeka, Školjić 6, u prizemlju zgrade, a prijaviti se na tečaj možete pozivom na broj 051/327-155 svakog radnog dana od 8 do 16 sati. Na tom broju telefona moći ćete dobiti i više informacija o odražavanju tečaja, terminima grupa i ostalome.

 

NORDIJSKO HODANJE

Obavještavamo prijavljene kandidate sekcije za nordijsko hodanje, u okviru projekta „Navuci dres, smanji stres“ da se tečaj nastavlja u utorak 29. rujna u 11 sati, okupljanje ispred Matice, u Kružnoj.

ŠAHOVSKI TURNIR “IVAN FARKAŠ”

Matica umirovljenika grada Rijeke i ove godine nastavlja s tradicijom te organizira petnaesti memorijalni šahovski turnir «Ivan Farkaš». Turnir počinje sutra u 18,00 sati.

MOZAIK U KRUŽNOJ

Rijeka 2020 organizirala je radionicu izrade mozaika od otpadne keramike pod vodstvom riječkog umjetnika Matka Kezelea. Pozivamo sve zainteresirane na svečano otvaranje mozaika uz glazbu i zakusku 29.9.2020. u 17,00 sati. Radi ograničenog broja mjesta prijaviti se možete na mail prijava.mozaik@gmail.com ili pozivom na broj 091/556-3356 (Nika).

PLANINARENJE

Planinarsko društvo Transverzalac započelo je sa planinarskim pohodima i ovu subotu 03. listopada poziva nas na novi izlet.

VRATA – BITORAJ

POLAZAK SA ŽELJEZNIČKOG KOLODVORA U 7:35 SATI

POVRATAK IZ VRATA U 17:23 SATI  

STAZA JE ZAHTJEVNA .

 

Sastanci članova PD Transverzalac održavaju se utorkom od 17,00:18,00 sati u prostoru Kluba Centar, Kružna 7.

 

Pozivamo sve koji prate našu mrežnu stranicu penzići da to nastave i dalje. Trudit ćemo se objavljivati korisne i zanimljive informacije s pregledom događanja u Matici i gradu Rijeci.

 

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content