Radio Rijeka, 28.02.2021.

Feb 26, 2021 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno

Slušajte nas na radio Rijeci, u nedjelju, 28. veljače 2021. godine u emisiji “Zlatne godine”, 9:15 sati

 

  RADNO VRIJEME KLUBOVA

Radno vrijeme šaltera u Kružnoj 5 je svaki radni dan od 8 do 11 sati. Možete nas dobiti na broj telefona 212 109, a informacije se mogu naći i na internetskoj stranici www.penzici.rijeka.hr. Radno vrijeme drugih klubova možete provjeriti na našim mrežnim stranicama ili na oglasnim pločama klubova i podružnica.

 

RIGENERAKCIJA-AKTIVNI U MIROVINI

U sklopu europskog projekta RiGenerAkcija! – Aktivni u mirovini kojeg Udruga RiRock provodi u partnerstvu s Maticom umirovljenika Grada Rijeke, najavljujemo mogući početak provedbe kreativnih radionica. Radionice koje su u planu za realizaciju kroz ožujak su radionice fotografije, slikarstva, osnovnog i naprednog šivanja, električne i bas gitare te radionice bubnjeva. Osim toga, pokrenut će se i aktivnosti rekreacije na otvorenom. 

O točnim terminima pojedinačnih grupa obavijestit ćemo vas ovisno o aktualnim pandemijskim mjerama. Pozivamo sve zainteresirane da se prijave za sudjelovanje osobnim dolaskom na šalter Matice.

 

ŠKOLA STRANIH JEZIKA

Još uvijek primamo zabilježbe za školu stranih jezika koji planiramo početi krajem mjeseca ožujka.  O vremenu početka škole i grupama kandidati će biti naknadno obaviješteni.

 

NORDIJSKO HODANJE

U našem uobičajenom terminu, u utorak 02. ožujka u 11 sati, nalazimo se na  južnom ulazu parka na Mlaci. Nakon kratke pripreme i  zagrijavanja idemo do sjevernog ulaza prema Vukovarskoj ulici u kružno nazad.   Preporučamo sudionicima pohoda pokrivalo za glavu, neka se slojevito  obuku i ponesu bočicu vode. Kao i svaki put bit će formirane grupe već prema tome kako se pojedinci taj dan osjećaju.

Napomena: Sudionici su se dužni pridržavati trenutačno važećih epidemioloških mjera a pohodu pristupaju na vlastitu odgovornost.

  

KAZALIŠNA GRUPA

Pozivamo sve umirovljenice i umirovljenike koji su se spremni okušati u glumi i pjevanju da se prijave za kazališnu skupinu Matice umirovljenika grada Rijeke. Skupinu će voditi svima poznati Mensur Puhovac poznati kazalištarac, Sušačanin, skladatelj,  aranžer, pjevač, instrumentalist… Sva djela koje piše govore o našem kraju: primorcima-Riječanima, Fiumanima, vrsnim brodograditeljima, ribarima, lučkim radnicima. Mensur je dugogodišnji sudionik MIK-a, Šanson festa, te pisac mjuzikla “Sušak, Sušak”, Tiramola…

 

WEB KUTAK

Internet stranica penzići.rijeka.hr  je portal koji uređuju umirovljenici grada Rijeke kroz koji nastojimo približiti naše stavove, potrebe, htijenja i naše želje, donositi dnevne osvrte i ukazivati na probleme s kojima se umirovljenici susreću.  Pozivamo sve koji misle da bi se mogli uključiti u uređivanje sadržaja kao i one koji imaju primjedbu na dosadašnji pristup uređivanju da nam se jave. Samo uz vašu pomoć, dobru volju, entuzijazam i kreativnost možemo postići prepoznatljivost svega onoga što želimo. Donesimo u našu Maticu toplinu i ljubav te mnogo pozitivne energije kako bismo, unatoč poodmaklim godinama, i dalje  rasli jer uvijek se može bolje i više.

 

  

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content