Radio Rijeka, 28.03.2021.

Mar 26, 2021 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno

Nedjelja, radio Rijeka, 9,15, “Zlatne godine”

KREATIVKE S TURNIĆA

U pandemijsko vrijeme vrijedne kreativke, članice Kluba umirovljenika Sveti Nikola Turnić nastavile su raditi kod kuće. Naučenim tehnikama izrađivale smo pisanice i plele košarice. Volimo se družiti u kreativnoj radionici gdje iz recikliranog papira izrađujemo lijepe košarice koje mogu poslužiti kao ukrasne vaze za cvijeće ili za odlaganje sitnica. Kada prolazite uz naš izlog i vidite našu ponudu možda ćete i vi poželjeti pokazati svoju kreativnost. Zasigurno je imate.

 RADNO VRIJEME KLUBOVI

Klubovi i podružnice Matice i dalje rade po privremenom radnom vremenu prilagođenom pandemijskim uvjetima . Termini dežurstava  istaknuti su na našim mrežnim stranicama, na oglasnim pločama ili na ulaznim vratima klubova i podružnica . Radno vrijeme šaltera u Kružnoj 5 je svaki radni dan od 8 do 11 sati. Možete nas dobiti na broj telefona 212 109, a informacije se mogu naći i na internetskoj stranici www.penzici.rijeka.hr.

 

ŠKOLA STRANIH JEZIKA

Upisi na tečajeve stranih jezika su završeni, a uplate za školarinu primamo do  kraja mjeseca. Moguća je samo uplata na šalteru Matice u uobičajeno radno vrijeme. U tijeku je priprema  grupa polaznika, a informacije o terminima tečajeva bit će dostupne na oglasnoj ploči u Matici i na našoj web stranici.

 

NORDIJSKO HODANJE

U utorak,  30. ožujka članovi sekcije nordijskog hodanje sastat će se u 11 sati u Opatiji ispred dvorane Marino Cvetković. Planirane su dvije grupe prema fizičkim sposobnostima hodača. Jedna grupa ide Šetalištem Carmen Silva do izvora Vrutki, pa preko Slatine natrag do dvorane. Druga grupa uputit će se na Lungo mare i vratiti se na polazište. Hodat će se 2 do 2,5 sata i prijeći oko 8 kilometara. Hodanju prethodi kratka priprema i zagrijavanje. Preporučujemo slojevitu odjeću  i  bočicu vode. Sudionici pohodu pristupaju na vlastitu odgovornost.

 

 JOGA U SVAKODNEVNOM ŽIVOTU

Srijedom u razdoblju od 8 do 9,3o sati vježba se u dvorani Joga u svakodnevnom životu na Pećinama u Ulici Spinčićeva 2. Vježba se i utorkom i petkom od 15,30 do 17 sati u Maloj dvorani Sportskog centra Zamet. Rekreacija se odvija u okviru projekta Rijeka zdravi grad. Prije dolaska obavezno se javite Maji na broj telefona 091 911 13 70.

 

REKREACIJA  U   SPORTSKOJ DVORANI NA ZAMETU

U fitnes centru u sportskoj dvorani na Zametu organizirana je rekreacija za naše članove. Održava se dva puta tjedno uz mjesečnu cijenu od 100 kuna. Minimalni broj rekreativaca je deset po grupi, a na raspolaganju su jutarnji termini od 8 do 12 sati. Vježbe prilagođene  starijim osobama vode fizioterapeuti. Prijaviti se možete na šalteru Matice u uobičajeno radno vrijeme, a uplate se obavljaju u fitnes centru. Za dodatne informacije zovite na broj telefona 212 109.

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content