Radio Rijeka, 29.9.2019.

Sep 27, 2019 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno

U nastavku pročitajte program emisije “Zlatne godine” na radio Rijeci, nedjelja, 9,15 h

 

 

DAN STARIJIH OSOBA

 

U sklopu obilježavanja Dana starijih osoba, pozivamo umirovljenike da dana 01. listopada 2019. u 10 sati dođu na Korzo i sudjeluju u aktivnostima koje organizira grad Rijeka, Riječki sportski savez, Nastavni zavod za javno zdravstvo i Matica umirovljenika grada Rijeke. Program je raznovrstan a sastoji se od sportsko-rekreativnih, kulturno-zabavnih i edukativno-zdravstvenih sadržaja.

Finale događanja je ples na Korzu koji vodi naš Elio Bašan.

 

Grad Rijeka, u suradnji sa Riječkim sportskim savezom, Nastanim zavodom za javno zdravstvo i Rijeka sportom od srijede 02. listopada u 13 sati započinjemo, za članove Matice umirovljenika grada Rijeke, rekreaciju na bazenu Kantrida. Pod vodstvom trenera umirovljenici će moći provoditi vježbe u vodi, a prije i poslije treninga moći će kod medicinskih sestara provjeriti vrijednosti šećera u krvi, tlaka i općenito stanje zdravlja. DOĐITE družite se  i smanjite rizike od krvožilnih bolesti.

 

Također u sklopu Dana starijih osoba 03. listopada 2019. godine održati će se predstava „Kako misliš mene nema“ kazališta Exit ( Amar Bukvić i Filip Juričić), u  HKD na Sušaku, a prijave se primaju na šalteru Matice. Ostalo je još nekoliko slobodnih mjesta pa vas pozivamo da dođete.

 

NAJAVE

 

Radionica osnovnih digitalnih vještina za građane starije od 55 godina, a u okviru Tjedna cjelovečernjeg učenja, započinje u petak 04. listopada u 9 sati u školi Dante na adresi Wenzelova 2. Dodatne informacije možete dobiti na šalteru Matice.

 

S prvim danom jeseni najavljujemo dugo očekivani jesenji ciklus predavanja i radionica Sveučilišta za treću životnu dob. Upisi u jesenji ciklus počinju 1. i traju do 7. listopada, a sve dodatne informacije ćemo vam dostaviti e-poštom.

 

Pod pokroviteljstvom Grada Rijeke i gradonačelnika Vojka Obersnela te supokroviteljstvo KD Kozala započinju prijave za 13. memorijalni turnir “Ivan Farkaš” koji će se održati od 01.10.-03.10.2018. u šahovskom klubu Rijeka. Prijaviti se možete u Kružnoj ulici, na mob gosp. Majnarić 098/341 323 ili u ŠK Rijeka na sam dan početka.

 

 KLUB SV.NIKOLA-TURNIĆ

 

Klub Sveti Nikola – Turnić, Franje Čandeka 36b, organizira 03. listopada 2019. u 18.00 sati radionicu psihologije na temu “Čujemo li naše stare”. Teme radionice su:

-Imate li osjećaj da vas ne čuju?

-Želite se naučiti izboriti za sebe?

-Kako reći  NE i kako se zauzeti za svoje mišljenje i stavove?

O svemu ovome bit će riječi na radionici u sklopu projekta RISPEKT EPK 2020.

 

 

KULTURA

 

GRADSKO KAZALIŠTE LUTAKA

 

U Gradskom kazalištu lutaka, održava se predstava Zamrznute pjesme, četvrtak i petak u 18,00 sati, a subotu 5.10. u 11 sati.

 

 

U Domu kulture Čavle, u petak, 11. listopada 2019. godine u 20:00 sati igra predstava-cabaret Preko veze, a karte za članove Matice umirovljenike iznose 65 kn, koje se mogu kupiti svakog dana, na šalteru Matice.

 

PLANINARENJE uz Planinarsko društvo Transverzalac

 

SUBOTA 5.10.2019.

SRDOČI – JURČIĆI – RUBEŠI – KASTAV

OKUPLJANJE NA OKRETIŠTU AUTOBUSNE LINIJE BR. 2 DO 9:00 SATI

POVRATAK IZ KASTVA U 14:00, 14:30 ILI 15:45 SATI 

STAZA NIJE ZAHTJEVNA

 

 

 

Dođite u Kružnu, u naše klubove i podružnice i osobno ostvariti uvid u programe i sadržaje odnosno aktivnosti.

 

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content