Radio Rijeka, 30.05.2021.

May 28, 2021 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno

Radio Rijeka, emisija “Zlatne godine”,nedjelja, 30. svibnja 2021. godine

RAD KLUBOVA I PODRUŽNICA

Klubovi i podružnice od ponedjeljka rade po rasporedu uobičajenom u vrijeme prije pandemije. Radno vrijeme istaknuto je na vratima, a nastavljaju se i sve aktivnosti koje su prekinute prije nekoliko mjeseci.

 

NORDIJSKO HODANJE 

 

Na rekreaciju nordijskim hodanjem ide se u utorak, 1. lipnja u 9 sati. Nalazimo na Drenovi na autobusnom okretištu linije broj 5. Hodat će se preko Kablara do Ronjgi i nazad.  Predviđeno trajanje hodnje je 2 i pol sata. Odjenite se slojevito, ponesite bočicu vode i kabanicu, a otkrivene dijelove tijela zaštitite kremom čak i ako je oblačno.

 

PLAVO ZELENI PLATAK

 

Sedmu godinu zaredom organizira se „Festival sportske rekreacije Primorsko – goranske županije.

Otvaranje festivala najavljeno je za subotu 5. lipnja u 10,00 sati  manifestacijom „Plavo-zeleni Platak Fiumanka 2021“ uz brojne aktivnosti poput regate Fiumanka na jezeru Platak, biciklizma, jahanja, vježbanja s Mariom Mlinarićem. Prijevoz na Platak i nazad je organiziran.

 

REKREACIJA U SPORTSKOJ DVORANI ZAMET

 

Tjedan ispunjen aktivnostima počinje u ponedjeljak, a nastavlja se u srijedu  fitnesom u dvorani Zamet od 9 do 10 sati. Također bilježimo zainteresirane vježbače za termin utorkom i četvrtkom, od 9 do 10 sati u Dvorani mladosti na Trsatu. Za prijavu dođite u Maticu ili nas nazovite. Rekreaciju vode treneri. Mjesečna je članarina 100 kuna.

 

 AKTIVNI U MIROVINI

 

Traju upisi u besplatne cjelogodišnje radionice fotografije, slikarstva, keramike, sviranja bubnjeva i gitare, šivanja  i zbor. Provodit će se i rekreacija na otvorenom i to na vojnom igralištu na Trsatu, ININOM na Turniću i na Molo longu kod Terminala. Projekt pod nazivom RiGenerAkcija! je sufinancirala Europska unije iz Europskog socijalnog fonda. Prijaviti se možete isključivo na šalteru u Matici u Kružnoj 5 uz predočenje osobne iskaznice i rješenja o mirovini ili obavijesti o mirovinskim primanjima iz banke.

 

SASTANAK ČLANOVA PJEVAČKOG ZBORA

 

Nakon duge pauze, a s ciljem pripreme za proslavu sv. Vida,  počinju  probe mješovitog pjevačkog zbora Matice. Sastanak je zakazan za utorak, 1. lipnja u 15 sati u Klubu Centar  u Kružnoj 5.

 

KREATIVNE RADIONICE

 

Radionice slikanja i stilisti počinju s radom u ponedjeljak 31. svibnja u 15 sati u Verdijevoj.

 

 PREVENTIVNI DERMATOLOŠKI PREGLED

 

Dermatolog dr. Gordan Lakoš obavljat će preventivni pregled madeža zbog prevencije melanoma. U utorak 8 . lipnja u 16,30 sati pregled će biti organiziran u prostoru Kluba Centar, Kružna 5. To je dio projekta Brigama se nemoj dati, u Matici dane krati, a financira ga Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike. Obavezno rezervirajte svoj termin pozivom na naš telefon 212 109.

 

BAZEN KANTRIDA

 

Na bazenu se   rekreiramo ponedjeljkom, srijedom i petkom od 12,30 do 14,30 sati. Tijekom lipnja imamo i dodatnu pogodnost sportske rekreacije pod stručnim vodstvom , srijedom od 13,30 do 14,30 sati.

 

ORGANIZIRANA PREHRANA U DOMU CK PEĆINE

 

Korisnici prehrane u Domu CK na Pećinama i dalje hranu preuzimaju na recepciji u uobičajenom vremenu. O prelasku na objedovanje u restoranu obavijestit ćemo vas naknadno.

 

 

 

                               

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content