Razlog za dvostruko slavlje

Apr 1, 2014 od     2 komentara    Objavljeno u: Aktualno, Osobni dojmovi

27. ožujka 2014. godine održalo se 2. kolo Rekreativne lige u boćanju Matice umirovljenika grada Rijeke. Za Klub starijih osoba Belveder-Kozala natjecale su se dvije ženske ekipe.  Za ekipu „Belveder“ igrale  su Meri, Lidija i Nadia, a za ekipu „Kozala“ igrale su Romana, Natalija i Seka.

Ekipa „Belveder“ igrala je protiv ženske ekipe „Pehlin“.

P7070298

Nakon završetka natjecanja Meri, Lidija i Nadia došle su u klub, jer već ih je tu čekala druga obaveza. Naime, one su i članice zbora koji četvrtkom ima redovite probe. Već po njihovim ozarenim licima moglo se zaključiti da su zadovoljne postignutim rezultatom, koji je bio 11:4 u njihovu korist.

Pobjedničkim rezultatom se nažalost nije mogla pohvaliti ženska ekipa „Kozale“  ali kad se uzme u obzir da su one igrale protiv muške ekipe „Pehlin“ valja se zadovoljiti uzrečicom „važno je učestvovati“.

Gospođa Meri Šuković je imala dvostruki razlog za slavlje. Prvi je pobjeda njezine ekipe, a drugi je razlog da je upravo toga dana imala rođendan.

P3270042

Kako se u našem klubu rođendani vrlo veselo obilježavaju, tako je i njen proslavljen uz obaveznu pjesmu „Sretan rođendan“, dobru zakusku, pjesmu i ples.  Za glazbenu pratnju je zaslužan naš član gospodin Tomo, koji svaku našu zabavu uveliča sviranjem na harmonici.

P3270035

Našim boćaricama želim i dalje puno dobrih rezultata !

Ivanka Žunić, KSO Belveder-Kozala

 

2 Komentara + Dodajte komentar

  • Bravo,čestitam i ja ,samo tako dalje,pozdrav Auzilija….

  • Bravooooooo Cure a za Meri; Sretan Rodjendan puno zdravlja i veselje

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content