Redovita izborna Skupština Matice umirovljenika grada Rijeke

May 10, 2012 od     Nema komentara    Objavljeno u: Socijalno-pravna zaštita

Matica umirovljenika grada Rijeke održala je 12. travnja 2012. u Velikoj dvorani Zajednice Talijana (Circollo) redovitu izbornu Skupštinu.

Na Skupštini je izabrana nova/stara predsjednica Ana Turak. Novi dopredsjednik je Aldo Soldatich, predsjednik Kluba umirovljenika i starijih osoba Podvežica.

Na Skupštini je predstavljen program rada Matice za 2012. godinu, a imenovana su i druga tijela Matice.

 

Novoizabrani Izvršni odbor Matice od ovog saziva čine predsjednici klubova umirovljenika i starijih osoba, koji djeluju unutar Matice. Izvršni obor održao je konstituirajuću sjednicu 4. svibnja 2012. u prostorijama Matice u Kružnoj ulici. Članovi Izvršnog odbora su Ana Turak, Aldo Soldatich, Mandica Koprena, Tomislav Baran, Luka Vuković, Andrija Tkalčević, Josip Matković, Stjepan Horvat i Mira Gvozden.

Kao nova tajnica Matice izabrana je Mandica Koprena, predsjednica Kluba umirovljenika i starijih osoba Drenova.

 

Dana 7. svibnja 2012. Nadzorni odbor Matice održao je konstituirajuću sjednicu u s sjedištu Matice u Kružnoj ulici. Članovi Nadzornog odbora su Antonija Januzović, Zdenka Starčević i Ivan Miočić. Njihovi zamjenici su Ivanka Fugošić, Desanka Rudelić i Ivan Marohnić. Svi su članovi Nadzornog odbora i njihovi zamjenici upoznati sa svojim dužnostima u predstojećem mandatu.

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content