Stereotipi o starijim osobama

Nov 21, 2016 od     1 komentar     Objavljeno u: Aktualno, Zdravlje i rekreacija

Iz Odjela gradske uprave za zdravstvo i socijalnu skrb grada Rijeke stigao je poziv na predavanje.
U četvrtak, 24.11.2016. u 17:00 sati u gradskoj vijećnici na Korzu, prof. dr. sc Maja Župančič s Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Ljubljani, upoznat će vas sa stereotipima o starijim osobama.

Molimo vas da se odazovete i naučite nešto novo.

1 Komentar + Dodajte komentar

 • Osvrt na održano predavanje,

  kao prvo, pohvaljujem što je organizirano predavanje ne navedenu temu ali …. kao drugo i bitno – predavanje je bilo nezanimljivo, suhoparno i potpuno nemotivirajuće.
  To što su se prisutni profesorici M.Zupančič zahvalili pljeskom – to je stvar pristojnosti i “kurtoazije” a ne oduševljenja.
  Moj prijedlog za suradnice G.Perhat bi bio da se sačini jedan općeniti upitnik i na kraju svakog predavanja koje Grad Rijeka organizira podijeli prisutnima i da se prema odgovorima procijeni koliko je koje predavanje bilo zanimljivo.
  Ispada, prema međusobnim komentarima onih koji su posjetili pojedina predavanja da su ona u većini sama sebi svrhom, predavači se uopće ne trude uspostaviti kontakt sa prisutnima, gledaju u strop, obraćaju se “osobama iz organizacije” i čitaju natuknice iz neke svoje skriptice ili podsjetnika.
  Razlika u odnosu na radionice koje se odvijaju u Centru tehničke kulture je nemjerljiva.
  U CTK rade mladi ljudi na čijoj empatiji prema penzićima bi mogli pozavidjeti mnogi predavači – sveučilišni profesori.
  Isto je sa informatičkim tečajevima, jednostavno, brzo i na prihvatljiv način svladavanje osnova iz informatike! Uz to i ugodno druženje!

  Osobno, pozdravljam sve akcije Grada Rijeke i brigu prema osobama tzv. 3-će životne dobi!

  S poštovanjem,
  E.Dragović

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content