Tjedan blagovanja i veselja

Apr 18, 2014 od     2 komentara    Objavljeno u: Aktualno, Kultura i zabava

Moramo se pohvaliti da smo kao članovi i članice Kluba starijih osoba „Pećine“  u posljednjih tjedan dana bili vrlo aktivni. Svašta Vam se događalo u našem klubu, ali smo također bili i aktivni sudionici u mnogim događanjima izvan kluba.

2014-04-14 18.26.49

Prošli petak bili smo na Krku u Domu „Mali Kartec“ na sportskom druženju umirovljenika. Bili smo razdragani, veseli, puno se smijali i plesali, a naš član Dragutin Grahovac osvojio je zlatnu medalju u ubacivanju lopte u koš.

2014-04-11 15.09.45

U ponedjeljak u prostorijama Kluba počastili smo se uoči Uskrsa. Uz bogati stol i dekoracije, koje su pripremile vrijedne ruke naših članica i domaćice kluba, te kolače proslavili smo predstojeći blagdan, te zlatnu medalju osvojenu na Krku. Pjevalo se i plesalo do kasnih večernjih sati.

U srijedu družili smo se u prostorijama Mjesnog odbora Pećine na otvaranju Uskršnje izložbe dječjih prigodnih uradaka naših dragih mališana Dječjeg vrtića „Veseljko“. Razdragana dječja lica i pjesma ozarili su i nas starije jer ti mališani su česti gosti našeg kluba i naša velika radost. I zaista se veselimo svakom ponovnom druženju sa njima.

2014-04-11 14.40.36

I nekoliko sličica za kraj da Vam prenesemo veselu atmosferu.  Jedino da se ne zaboravi da smo mi „penzići ipak malčice zaboravljivi“  pa smo zaboravili uzeti aparat na druženje sa dječicom…

2013-12-02 18.51.03

Sretan Uskrs žele Vam članovi i članice Kluba „Pećine“

Sarina Toić, K.S.O. „Pećine“

2 Komentara + Dodajte komentar

  • Bravo na aktivnostima ! Sretan Uskrs !

  • SRETAN USKRS vama svima želi Auzilija !!!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content