Tjedan mozga Rijeka

Pozivamo vas da poslušate zanimljiva predavanja koja se održavaju u sklopu 20. Tjedna mozga (15.-21. ožujka 2021.) preko platforme ZOOM i FB stranice Tjedan mozga Rijeka.

Cilj Tjedna mozga je upoznati širu javnost sa značenjem istraživanja mozga u 21.stoljeću, kao i dati naglasak na važnost prevencije te mogućnosti liječenja neuroloških i psihijatrijskih bolesti. Približavanjem tematike iz područja neuroznanosti, neurologije, psihijatrije i psihologije postiže se dijalog s javnošću o bitnim temama po zdravlje pojedinca, a time i zajednice. Edukacijom i dijalogom dolazi se do destigmatizacije psihijatrijskih i neuroloških bolesti što ima za cilj prihvaćanje i razumijevanje problematike od strane pojedinca i njegove okoline.
 
Organizator je Medicinski fakultet u Rijeci, a ulaz na sve događaje je besplatan!
 
Kako bi pristupili online ZOOM predavanjima prijavite se na: https://forms.gle/7CJvuuL5nNAxFSHTA
Za sve one koji se ne uspiju prijaviti putem Zoom linka predavanja će se moći pogledati i preko FB stranice Tjedan mozga Rijeka.
 
Osim predavanja, organizirana je i šetnja od Rijeke do Opatije u trajanju od 2,5h u nedjelju 21.3.2021. koja počinje u 9 sati. Na Facebook stranici Tjedan mozga Rijeka
( https://www.facebook.com/TjedanMozgaRijeka ) ćete pronaći link preko kojeg ćete se prijaviti za šetnju zbog ograničenog broja sudionika. Na istoj Facebook stranici možete pronaći sve informacije o organiziranim događajima.
Popunjavanjem obrasca ostavljate svoje mail adrese na koje ćete naknadno dobiti linkove svih predavanja, nije potrebno za svako predavanje popunjavati. Više informacija o samim predavanjima možete dobiti klikom na linkove pojedinačnih Facebook događaja.
 
U privitku se nalazi program ovogodišnjeg Tjedna mozga.
 

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content