Treće kolo rekreativne lige u pikadu

Apr 11, 2014 od     1 komentar     Objavljeno u: Aktualno, Zdravlje i rekreacija

U prostorijama Kluba Centar u Kružnoj ulici, 10. travnja 2014. godine održano je treće kolo Rekreativne lige u pikadu. Domaćin je bio Klub Belveder-Kozala a učestvovale su sljedeće ekipe: Belveder, Kozala, Trsat, Drenova, Krimeja, Potok,  Srdoči i Škurinje.

P4010003

Za ekipu Belvedera strelice su bacale: Adriana Frković, Ana Jakovac, Lidija Brčinović i Marija Katuša

Za ekipu Kozale bacale su: Marinella Frajman, Bosiljka Pađen, Enza  Matijević i Zdenka Njegovan

Svaka ekipa je imala sedam bacanja. Ekipa Belveder je postigla ukupno 962 boda, a ekipa Kozala 898 bodova. Evidenciju postignutih rezultata je precizno vodila gospođa Auzilija Maligec iz kluba Potok uz pomoć Zdenke Njegovan iz kluba Belveder-Kozala koja je budno pratila ploču.

P4100008

Natjecanje je prošlo u pravoj sportskoj atmosferi i dobrom raspoloženju. Kao dobar domaćin Klub Belveder-Kozala je  počastio sve prisutne. Među natjecateljicama ima i mlađih i starijih gospođa, ali sve su pune sportskog duha i volje za bavljenjem ovim sportom.

Iskrene čestitke pobjednicama ovog kola, a svima ostalima puno uspjeha u sljedećim natjecanjima!!

Ivanka Žunić, KSO Belveder-Kozala

 

1 Komentar + Dodajte komentar

  • Svaka čast cure!
    Lidija, mislim da se Čovjek zvao Roni kad jednog dana reče “ Lidija molim te javi se natelefon ako ti nije prioritetno”?! To mi je nedavno palo na pamet pa sam počeo to često koristiti normalno u šali. Lijep pozdrav i puno uspjeha u zahtjevnom sportu.
    Adam Babić

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content