Upoznajte Gradsko kazalište lutaka

Jan 20, 2017 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno, Kultura i zabava

Program “Upoznajmo svoj grad da bi ga više voljeli” vodi vas u mladenački, kreativni i sanjivi svijet Gradskog kazališta lutaka.

Kao prvu ovogodišnju aktivnost našega programa za vas smo pripremili nešto vrlo zanimljivo – posjet mladenačkom, kreativnom i sanjivom svijetu Gradskog kazališta lutaka Rijeka!

Obilazak će se održati u petak, 20. siječnja, s početkom u 13:30 sati. Uz vodstvo, upoznat ćemo se s poviješću kazališta i kazališne zgrade, razgledati pozornicu, umjetnički zastor Voje Radoičića i lutkarsku radionicu, a posebno zanimljivi dio obilaska bit će prisustvovanje dijelu završnih proba za novu lutkarsku predstavu koja se postavlja u kazalištu, Wanda LaVanda te kratki razgovor s redateljicom i glumcima.

Okupljanje naše grupe bit će ispred Gradskog kazališta lutaka u 13:10 sati (za one koje treba podsjetiti, ono se nalazi na adresi Blaža Polića 6, u blizini tržnice Brajda, tj. u uličici iznad Indexa).

POSEBNA NAPOMENA:

S obzirom na prostorna ograničenja, na ovom ćemo obilasku morati ograničiti broj posjetitelja na 30 osoba, stoga molimo zainteresirane građane da pošalju mail na diana.predrag@ctk-rijeka.hr radi evidencije i provjere je li grupa popunjena. Prijave se primaju do popunjenja grupe!

Zahvaljujemo na razumijevanju.

Za sve dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte:

  • Diana Predrag, diana.predrag@ctk-rijeka.hr, mob. 091/532-7539
  • Nada Turk, nadaturk55@gmail.com, mob. 091/763-4517
  • Branka Turčić, brankaturcic@yahoo.com, mob. 091/788-2493

Veselimo se zajedničkom druženju! 

Vaš CTK Rijeka

 

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content