Viseća kuglana u Klubu Trsat

Apr 23, 2013 od     6 komentara    Objavljeno u: Aktualno, Zdravlje i rekreacija

Klub  Trsat  jedini je Klub u Rijeci koji ima „viseću kuglanu“. Naši vrijedni članovi na čelu s gospodinom Ivom Vlašicom, dali su si truda da naprave viseću kuglanu po uzoru na onu u domu Kartec na Krku. Treninzi  na visećoj kuglani odvijaju se svakog petka (normalno, kada to vremenske prilike dopuštaju), od 16:00 sati nadalje.

Viseća kuglana 040

Viseća kuglana se nalazi ispred Kluba na našoj prekrasnoj terasi,odakle se pruža lijepi pogled na : grad,more i Učku. Ovim putem pozivamo sve zainteresirane članove Matice umirovljenika  da slobodno navrate ako su zainteresirani za igru na visećoj kuglani.

Pozdrav sa Trsata.

Viseća kuglana 039Viseća kuglana 037

6 Komentara + Dodajte komentar

  • Mogu li vam se pridružiti? Obožavam kuglati. Ja sam članica umirovljenika Potok.

  • Iz Kluba Trsat su vas već pozvali da im se pridružite. Nazovite ih, zatražite gospuđu Zdenku koja je domaćica u klubu i brzo ćete se dogovoriti.

  • Mozete li mi molim vas reci koje su dimenzije takve kuglane? (visina i promjer cunjeva, visina stupa i slicno)

    • Molimo vas da se za tu informaciju obratite dečkima iz Kluba Trsat. Tražite ili predsjednika, gospodina Josipa Matkovića, ili gospodina Ivu Vlašicu. Oni će vam dati informacije iz prve ruke. Želim ovam ugodnu zabavu.

  • Molim vas da mi pošaljete mjere,za viseću kuglanu,ako je ploča 85/85 koliko je razmak između čunjeva.I kolika je visina kugle do čunjeva i promjer kugle.Ako je moguče da nam pošaljete i skicu,puno hvala.

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content