Volontiraj u KBC-u

Jul 23, 2019 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno

KBC Rijeka organizator je volontiranja i volonterski projekt počinje s prvom objavljenom volonterskom pozicijom za KBC INFO volontera (od 15. srpnja 2019 godine) koja ima za cilj pružiti informacije o lokacijama bolničkih usluga pacijentima i korisnicima bolnice na tri lokaliteta (KBC Rijeka, Sušak i Kantrida).

Informacije o početku volonterskog projekta nalaze se  na web stranici KBC-a Rijeka http://kbc-rijeka.hr/volontiraj/  na kojoj je objavljen javni poziv za volontersko mjesto INFO volontera i prijavni obrazac za volontere (u privitku email-a)  kao i ostali korisni dokumenti i informacije vezane za mogućnost volontiranja u KBC-u.

 

Prijavni obrazac se može dostaviti na e-mail volontiraj@kbc-rijeka.hr, poštom na adresu KBC Rijeka, Krešimirova 42, 51000 Rijeka (uz naznaku “volonteri”) ili osobno u Odjel za socijalni rad (prostorije Službe zdravstvene njege, prizemlje zgrade Ravnateljstva).

Kontakt osobe Biljana Stanković i Marta Radoš, telefonski brojevi za više informacija (od 10 do 15 sati): 091 447 8507 ili 091 447 8517

Javni-poziv-za-volontere(5)

 

Prijavnica_KBC-2 (002)

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content