Zajednički nastup riječkih penzića

Apr 7, 2014 od     2 komentara    Objavljeno u: Aktualno, Kultura i zabava

Dragi penzići, koji ste bili spriječeni doći na naše zajedničko okupljanje gdje je svatko pokazao što hoće i što može. Naš program je izveden, kao što znate, u subotu 5. 4. 2014., u prostoru Muzeja moderne i suvremene umjetnosti Rijeka. Odaziv je bio velik s mješovitom, mlađom i starijom publikom.

DSCN0429

Time smo neobično zadovoljni kao i samom izvedbom programa. Svi koji su nastupali bili su vedri i opušteni što je publika prihvatila zvučnim odobravanjem.

DSCN0425

Budući je ovo bilo naše prvo okupljanje pomno smo pratili reakciju publike i naknadna mišljenja pa smo zaključili da imamo razloga ponovo se naći na nekom drugom mjestu sa malo drugačijim sadržajem. Pozivamo zato sve, koji ovaj puta nisu mogli odlučiti, da se odazovu na naš slijedeći poziv i pridruže nam se kao izvođači, il ibarem kao publika. Mišljenja smo da se članovi klubova trebaju otvoriti jedan prema drugome, više se družiti, razmjenjivati mišljenja i iskustva jer, pjesma, ples i radost čine naše dane punijim i vedrijim.

DSCN0443

Kraj programa obilježio je nastup gospođe Nede Šimić-Božinović  sa zanimljivim performansom koji je izveden tako da ga je svaki pojedini gledalac mogao protumačiti na svoj način.

DSCN0426

Izvedba je bila originalna i efektna a završetak, sa zagonetnim osmjehom, nezaboravan.

Za klub Zamet

Meri M

DSCN0440

2 Komentara + Dodajte komentar

  • Bravo Zamet na lijepoj organizaciji,bilo je prekrasno i zabavno,lijepi pozdrav Auzilija !!!

  • Hvala Auzilija,uvijek nađete vremena da pročitate stranicu i lijepe riječi da komentirate.Za organizaciju zajedničke priredbe svi smo se zajednički potrudili pa uspjeh nije izostao. Tako ćemo i drugi put. Pozdrav sa Zameta

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content