Zaljubljeni i u 3. životnoj dobi

Feb 19, 2013 od     3 komentara    Objavljeno u: Aktualno, Kultura i zabava

U Klubu Bulevard pokazali su da godine nisu važne kada je ljubav u pitanju.13.2.2013. vrijedne članice Kluba starijih osoba “Bulevard” uredile su prostorije kluba uoči Valentinova jer bez obzira na godine zaljubljeni smo i slavimo Valentinovo….
14.2.2013. članovi kluba “Bulevard” odazvali su se zajedničkom druženju za Valentinovo u Mjesnom odboru Belveder – Kozala, čiji je domaćin bio Klub starijih osoba “Belveder -Kozala”.

U 11.00 otvorena je izložba kreativnih radova u prostorijama Mjesnog odbora. Radove su izradili članovi klubova. I članice Kluba “Bulevard” izložile su svoje uratke.
U 17.00 započeo je kulturno umjetnički program u kojem su sudjelovali članovi Klubova “Doma Kantride”, učenici S.E. Belvedere i plesna skupina Porto Re, naravno na temu Valentinova.

Valentinovo na Belvederu1 Valentinovo na Belvederu

Predsjednica Kluba “Belveder” Romana Brnada priredila je iznenađenje za sve prisutne parove, te su svi muškarci za svoje bolje polovice dobili srce.
Zatim je uslijedilo druženje, uz zakusku, muziku i ples. Prepuni smo dojmova i zahvalni na ovako prekrasnom druženju, uz zaključak da godine nisu važne…

 

3 Komentara + Dodajte komentar

  • Kako je ovaj video sa maškarama(klub Belveder-Kozala) zalutao u zaljubljene 3.životne dobi (Valentinovo)???

  • eeeeeeeeeeeeeej !!! pa stvarno kao 3 doba, jako ugodno veselje- vrijedna nasa-Romana-svaka cast-super organizatör

  • Ljubav je uvijek prisutna kad se nesebično daje : od djetinjstva pa do starosti…

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content