Zbor KSO Belveder – Kozala

May 6, 2013 od     5 komentara    Objavljeno u: Aktualno, Kultura i zabava

U Klubu  starijih osoba „Belveder-Kozala“ zbor djeluje već nekoliko godina. Prilikom druženja u klubu koje je uvijek veselo i uz pjesmu, rodila se ideja da se osnuje zbor, kojeg vrlo uspješno vodi gospođa Annamaria Frunzi-Palaveršić.

SLIKA ZA NAJAVU

U ovom članku nemam namjeru opisivati tekstom aktivnosti našeg zbora, već putem video prikaza želim čitateljima približiti neke od naših najistaknutijih trenutaka u našem radu. Kao glazbenu podlogu uzela sam pjesmu „Kako je lipo biti penzioner“ jer zaista u tim trenucima potisnemo u drugi plan sve brige  svakodnevnice i opustimo se uz pjesmu. Nadam se da sam postigla željeni cilj.

U radu našeg zbora želim posebno istaknuti nastup na Susretima starijih osoba Hrvatske  „Maksimirske jeseni“  u Maksimiru  kojom prilikom nas je zapazila urednica emisije „Mirovinski odrezak“  televizijske kuće „ Z1“ iz Zagreba, gospođa Danijela Blažinić i  napravila intervju s našom voditeljicom,  gospođom Annamaria Frunzi-Palaveršić. Zamolila nas je da joj zapjevamo jednu pjesmu, što smo mi rado učinile.

Svim članicama našeg zbora, zajedno sa našom dragom Anamariom, želim da još dugo, dugo pjevamo zajedno i smatramo kako je lijepo biti penzioner.

 

Ivanka Žunić, KSO „Belveder-Kozala“

 

5 Komentara + Dodajte komentar

  • Bravo Cure :) samo teko:):)

  • IVANKA HVALA ZA LIJEP I OBJEKTIVAN PRILOG O NAŠEM ZBORU SVE TVOJE PRILOGE RADO PR0ČITAM. A FILM SAM SA UŽITKOM ODGLEDALA. ĆESTITKE UREDNIŠTVU ZA KVALITETNE SADRŽAJNE PRILOGE.OČEKUJEM ZVANIČNO PRIZNANJE OCJENJIVAČKE KOMISIJE PREMA ZASLUZI.

  • Slažemo se da je prilog jako lijep, posebno zbog video priloga koji najbolje dočarava rad zbora. Hvala vam na pohvalama prema uredništvu. Za kraj ćemo za vas citirati Sofokla: “Najveće veselje je ono koje nismo očekivali” :-)

  • Prije dva dana proslavila sam rođendan u klubu i za poklon dobila pjesmu : Sretan rođendan….Hvala dragim članicama zbora , kao i svima koji su se pridružili mojoj proslavi.

  • nisan penzička još san biroička ali još malo , pa ču se totalno van se pridružit ,,,,,ali moja mamy NADIA je dobra zamjena zame …..pozdrav svim mladim penzionerkami

    čekam V.Lošonj jer san tamo upoznala prekrasne ženice <3<3<3

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content