Zlatne godine, 10.12.2023.

Dec 8, 2023 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno

Zlatne godine, 10. prosinac 2023., Željana Talijan, predsjednica kluba Srdoči

 

 

Prostori kluba Srdoči uređeni su božićno-novogodišnjem duhu, za što su se pobrinule članice kreativnih radionica Pupe i Dekupage. Članice grupa slikara  pripremaju uratke za siječanjsku izložbu.

Protekli vikend naši članovi  uživali u zimskoj idili na izletu u Samobor i posjetu Plješivici i OPG Pavlin. 

14.12. naša će medicinska sestra Anita , za kraj ove godine, obaviti mjerenje tlaka i šećera u krvi.

Kako je prosinac mjesec božićno-novogodišnjih druženja, tako smo i mi organizirali druženje 16. prosinca u 17 sati u  prostorijama našeg kluba. Ovom prilikom pozivamo naše članove da nam se pridruže na domjenku, pjesmi i plesu.

Osim što će klubovi pripremiti adventska druženja, u sjedištu Matice u Kružnoj će se 15. prosinca organizirati izvlačenje božićno-novogodišnje tombole s mnogobrojnim nagradama uz prigodno druženje.Također će se pobjednicima  turnira u kartama i pikadu dodijeliti nagrade.

Listiće tombole možete još  nabaviti do 11. prosinca u Kružnoj ili u klubovima Matice.

 

Naš Mješoviti zbor je nastupio 6.prosinca povodom blagdana Sv. Nikole u Domu za starije osobe Kantrida.  Njihove izvedbe bile su popraćene pljeskom korisnika doma, a neki su i zapjevali.

 

“A ODAKLE STE VI, GOSPOĐO?” U HKD NA SUŠAKU

U HKD na Sušaku 12. prosinca možete pogledati predstavu “A odakle ste vi, gospođo?” Ksenije Prohaske s popustom od 50% za umirovljenike. Kada Barbaru Oblak (Ksenija Prohaska) glavobolja dovede do psihijatrijske ordinacije, uz puno humora, odvojit će se granice svih života koje je ona nosila u sebi pitajući nas je li stvarnost samo jedna ili i ono što izmislimo.

Popust se ostvaruje uz predočenje članske iskaznice Matice isključivo na našoj blagajni, a rezervacije su moguće na mejl press@hkd-rijeka.hr ili broj 091 622  34 65.

 

IZLETI

Adventski izlet Božićna fantazija u Kopru 18. prosinca po cijeni od 29 eura gotovo je u potpunosti popunjen, ostalo je još četiri mjesta. Molimo sve članove koji još nisu, da tijekom slijedećeg tjedna izvrše uplate kako bismo bili sigurni koliki je ukupan broj izletnika te da li možemo zapisivati i nove članove. Polazak je u 12 sati s Jelačićevog trga.

 

REKREACIJA

U utorak 12. prosinca nordijsko hodanje održat će se od Svete Lucije u Kostreni do Lučice. Okupljamo se na parkiralištu hotela u 9:30. Staza nije teška.

Planinarsko društvo Transverzalac u subotu 16. prosinca organizira planinarenje na relaciji Kukuljani- Studena. Polazak je s Delte u 8 i 15 sati, autobusna linija br. 12, a povratak je iz Studene u 14:50, autobusna linija br. 20. Staza je zahtjevna.

Po ustaljenim terminima u Sportskom centru 3.maj nastavljamo ponedjeljkom s vježbama za mobilnost i prevenciju padova i kuglanjem. Isto tako slobodni su redovni termini na bazenu Kantrida i vježbanje u fitness studiju S na Zametu i Trsatu. Tu su i vježbe joge na Pećinama srijedom od 8 sati.

 

Pozdravljamo sve u Zlatnim godinama i želimo im ugodne dane do slijedećeg slušanja.

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content