Zoran i Antonio

Oct 13, 2015 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno, Zdravlje i rekreacija

U našem Klubu umirovljenika Krimeja, započele su tjelovježbe kao prevencija za osteoporozu.

U proteklih 5 godina, bili smo u programu Medicinskog fakulteta Rijeka. Njihovi apsolventi-budući fizioterapeuti, redovno su nam držali vježbe u našim prostorijama. Međutim, u protekloj sezoni 2014/2015. godine, više se nisu uključili u taj program. Vježbe nismo htjeli otkazati već smo se sami snalazili i redovno vježbali.

Početkom ovog mjeseca započeli smo vježbe pod nadzorom 2 viša fizioterapeuta, gospodina Zorana Maćešića i gospodina Antonia Dražovića. Pohvalno je što obojica žele nam pomoći i održavati vježbe pod njihovim nadzorom i to volonterski. Već nakon prvih satova vježbi, učesnice su vrlo zadovoljne i pohvalno se odnose prema našim dragim volonterima.

Vježbe s lastikama 1

Drago nam je, da ima još dobrih osoba koje žele pomoći nama starijima, a da za to ne traže nikakvu naknadu. Vježbe se održavaju 2 puta tjedno u 2 grupe. U svakoj grupi je 25 osoba. Za sada grupe su popunjene.

Nadamo se da će naši volonteri-fizioterapeuti imati dovoljno strpljenja i volje da se naše druženje s njima čim duže održi. Zahvalni smo im.

Zoran

Dinka Blažić

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content