Agencija za istraživanje tržišta Ipsos d.o.o. traži anketare za terensko anketiranje po kućanstvima

Jan 23, 2018 od     4 komentara    Objavljeno u: Aktualno, Socijalno-pravna zaštita

Vodeća agencija za istraživanje tržišta Ipsos d.o.o. traži mlađe umirovljenike za honorarni posao terenskog anketiranja po kućanstvima

Anketiranje se provodi na način da anketar dobije određeni broj anketa za napraviti u određenom mjestu na području Primorsko goranske ili Istarske županije (prema mjestu stanovanja)  i rok u kojem je potrebno realizirati ankete.

Anketiranje se provodi metodom „od vrata do vrata“  na laptopu/tabletu kojeg mi dajemo na korištenje na način da anketar u zadanom mjestu „kuca“ na vrata i pokuša provesti anketu. Teme anketa su različite: pušenje, situacija u zemlji, navike kupnje, prometne navike itd, a osim anketiranja po kućanstvima provodimo i druge projekte: mystery shopping, anketiranje na javnim mjestima, izlazne ankete na izborima itd. te postoji mogućnost uključivanja i u takve oblike rada.

Anketiranje se provodi na tabletu/ laptopu koji anketar dobije na korištenje pa je iz tog razloga neophodno barem minimalno poznavanje rada na računalu.

Obzirom da se anketiranje provodi na području cijele Županije prednost je posjedovanje automobila ili barem spremnost odlaska na teren gradskim/prigradskim autobusom. Putni troškovi se plaćaju.

Anketar bi morao otvoriti sporedno zanimanje što ne dira ni na koji način njegovo pravo na mirovinu, a sve detaljne informacije u vezi istoga anketar će dobiti s naše strane.

E-mail adresa za prijave glasi: kristina.greguric82@gmail.com

Sve prijavljene kandidate nazvati ćemo u najkraćem roku radi dodatnih informacija.

4 Komentara + Dodajte komentar

  • Poštovani vrlo sam zainteresirana za rad kao Anketar -ka,, mollim vas javite mi se .. na telefon 095 321 1222

    Živim u Lovranu, mlada sam umirovljenica , posjedujem automobil, vesela i komuniklativna.
    Pozdrav Biserka Vuković

  • vrlo sam zainteresiran javite mi na e-mail uvjete

  • Poštovani, mlada sam umirovljenica iz Rijeke, radila sam s klijentima , posjedujem automobil.Molim Vas kontaktirajte me puem mail.a ili na mobilni telefon 091 888 7254, Hvala , lijepi pozdrav.

  • Dragi penzići,
    molimo vas da pročitate članak i prijavite se putem maila koji vam je naveden u članku!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content