Ah to Valentinovo!!

Feb 21, 2018 od     1 komentar     Objavljeno u: Aktualno, Osobni dojmovi

 Ovaj dan 14. veljače se tradicionalno obilježava kao dan zaljubljenih! Gdje su svi ti zaljubljeni parovi? 

Ipak  smo mi, kao svake godine, taj praznik proslavili u našem klubu Belveder-Kozala. Iako je naša dvorana bila znatno popunjena bile smo same žene.

No gle čuda, najprije se pojavio jedan par i nešto kasnije još jedan. Mi smo ih odmah pozdravili pljeskom. Iako su bila samo dva muškarca „blaženi“ među ženama vrlo su se lijepo uklopili u veselo žensko društvo.

Cijela naša prostorija za druženje je bila ispunjena, što je sve nas razveselilo. Stolovi su bili puni raznih delicija koje su naše članice napravile i donijele. Ni zdravica nije nedostajala.

Da damo obilježje tom prazniku pročitali smo jednu lijepu ljubavnu pjesmu našeg člana gospodina Šipeka, koji nije više sa nama ali koji je ostavio puno lijepe literature. Pročitana pjesma se svima jako svidjela.

Naš zbor je krenuo sa pjesmom.  Odmah su nam se pridružili svi prisutni i nitko se nije štedio. Raspoloženje je zaista bilo vedro, toplo i razdragano.

Među nama je bilo i novih članica koje su se nedavno učlanile u naš klub. Bilo im je jako drago  što smo se svi zajedno družili, pjevali, smijali se i već su pitale kada je sljedeća fešta.

 To poslijepodne su, naša koordinatorica Marlen i njena kolegica Sanja iz Doma Kantrida, došle u naš klub i bilo im je jako drago što nas vide tako raspoložene i u tako velikom broju.

Vrijeme je proletjelo i malo pomalo smo se počeli razilaziti. Pospremile smo stolove i našu salu dovele u prvobitno stanje.

Nas nekoliko je ostalo i zaigrale smo nekoliko partija briškule i trešete.

Pa moramo biti u formi za prvi slijedeći turnir u kartama !

 

Annamaria,  KSO  Belveder-Kozala  

1 Komentar + Dodajte komentar

  • bila sam i ja u klubu ….vavek veselo ….te zenice su za 5 ……..<3
    kolaci…….u obliku srceka……Valentinovo<3
    svaki put gren doma sretna i vesela jer vidim da te penzicke ….mogu mi biti sve mamice ….imaju veliku volju …energiju …..i to vidim po mojoj majcici……bolesna ali volja je prisutna ali …..godine …ne dozvole neke uzitke …….zivele zenice i spremaju se za slavit 8 MART …..dolazi nam harmonihas ……znaci bit ce veselo

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content