Bronca sa zlatnim sjajem

Aug 4, 2017 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno, Osobni dojmovi

Kao i svake, tako je i ove godine održano  natjecanje „Rekreativna liga Matice umirovljenika  grada Rijeke  2017. godine“ u pikadu, briškuli, trešeti i boćanju.

 Natjecanja u pikadu, na kojem sam ja osvojila  brončanu medalju  održavavalo se se u prostorijama Matice umirovljenika u Kružnoj ulici. Između ostalih natjecatelja koji su osvojili razna odličja meni je najvrednija moja brončana medalja za osvojeno treće mjesto u pojedinačnom natjecanju. Medalja mi je uručena na manifestaciji „Da Kružna ne bude tužna „  13.lipnja 2017.godine.  Posebno sam se obradovala čestitkama mojih klupskih kolegica.

Nakon nekoliko godina igranja pikada i nagrada o kojima sam pisala u  članku „Jesmo li stari ili veliki“ mene je posebno obradovala ova medalja. Smatram to krunom  mog dosadašnjeg bavljenja tim sportom. Želja mi je da me zdravlje služi i da mogu i dalje redovno trenirati u našem klubu Belveder-Kozala sa mojim klupskim kolegicama, kako bi se što bolje pripremila za natjecanje  i još osvojila poneko odličje.

 

Ana  Fabijanić  KSO Belveder-Kozala

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content