Cvjetna rapsodija u prirodi

May 19, 2014 od     1 komentar     Objavljeno u: Aktualno, Zdravlje i rekreacija

Među planinarima ima berača i poznavatelja scijeća.

Dio planinarske sekcije Matice umirovljenika grada Rijeke iz kluba Škurinje, družeći se s prirodom na šetnicama koje organizira subotom Planinarsko društvo Transverzalac uočila je krasne primjerke cvijeća od maslačka, kadulje, čićka, agacije… koje je ovjekovećeno okom fotoaparata ugodno za oko, pa stoga dostavljamo radi objave na veb stranici penzići Rijeka.

DSCN1907 (Medium) DSCN1895 (Medium)

Da cvijeće maslačka nije zanimljivo samo ljudskom oku već je i hrana kukcu kojeg nismo prepoznali.To je samo dio prirodnih ljepota koje se uočavaju prilikom šetnji, posebno su životopisni panoramski pogledi sa pokojeg brda i planinskih vrhova što daje teško opisiv ugođaj.

DSCN1894 (Medium) DSCN1891 (Medium)

Stoga pozivamo i ostale umirovljenike i umirovljenice da nam se pridruže u tim subotnjim pohodima učlanjenjem u planinarko društvo Transverzalac za članstvo Matice godišnja članarina iznosi četrdeset kuna, moguće učlanjenje na šalteru Matice radnim danom od 8:00 do 11:00 sati.

DSCN1889 (Medium) DSCN1888 (Medium)

Čekamo vas, pridružite nam se.

1 Komentar + Dodajte komentar

  • Ugodan prijateljski poziv na koji bi svakako trebalo se odazvati ali… uvijek se nađe neki razlog koji te spriječi da uživaš u ljepotama prirode.

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content