Čudni snovi

Nov 29, 2017 od     1 komentar     Objavljeno u: Aktualno, Osobni dojmovi

Često sanjam o dugim šetnjama parkovima i dječjim igralištima kojih nema više.

U posljednje vrijeme imam neke čudne snove. Vjerojatno je to posljedica prisutnih razgovora kako građani mogu dati prijedloge za uređenje okoliša u svojim Mjesnim zajednicama.

Često sanjam o dugim šetnjama parkovima i dječjim igralištima kojih nema više. Oni jesu tu ali opet nisu. Skinute su ljuljačke i klackalica, mali vrtuljak i klupe uokolo.

Sad slobodno šećem tim prostorom i samo pazim da ne zagazim u pseći izmet. Odjednom, kako se to u snovima događa, ugledam veselu djecu i njihove mame kako radosno skakuću po novom toboganu, neobičnom dvorcu punog tornjića i mostića. Promatram ih, zaboravim svoje godine i poželim se zaljuljati na nekoj ljuljački kao i oni. Ali…..

Ah, taj san. Opet sam u nekom parku, ne prepoznajem ga. Na ogradi je natpis: „Igralište za starije“

Vrata su širom otvorena, zavirim. Stariji gospodin vježba na spravi za hodanje, moja susjeda diže neke zanimljive utege. Nekoliko šetačica u ugodnom razgovoru beru tratinčice i hrane golubove.

Ugodno sam iznenađena. Uđem :“Evo i mene u vaše društvo“ viknem i….probudim se.

Za klub Zamet Mila M

1 Komentar + Dodajte komentar

  • Šteta što je to bio samo san. Ipak se nadamo da će ova članica kluba Zamet na svom području jednom se zaljuljati na nekoj zanimljivoj spravi za odrasle.

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content