Cvijeće u našem klubu

May 2, 2013 od     7 komentara    Objavljeno u: Aktualno, Osobni dojmovi

U  Klubu starijih osoba „Belveder-Kozala“  posebna se pažnja poklanja mnogobrojnim lončanicama sobnog cvijeća.

Cvijet4

Prostor našeg kluba je ukrašen slikama i radovima naših članica i članova, ali posebno bi željela istaknuti ljubav prema cvijeću koja se u našem klubu njeguje. Nastojimo da nas na ulazu dočeka cvijeće, ali nažalost ako je „oku milo“ često „dobije noge“. Ali mi ne odustajemo i tvrdoglavo ga ponovno sadimo.

Cvijet1

Koristimo blagodati naših prostorija pa su nam prozori i police puni ukrasnih biljaka. S veseljem pratimo njihov rast i cvjetanje.

Cvijet2

Kažu da je cvijeće živo biće koje osjeća pažnju koja mu se poklanja. Posebnu pažnju i brigu u našem klubu dobivaju od gospođe Gordane Pahlić. Pored svog obimnog posla kao tajnica kluba uvijek nađe i malo vremena da se posveti cvijeću.

G.Pahlić i cvijeće

7 Komentara + Dodajte komentar

 • Simbioza cvijeta i cviječa.

 • Gordana puno
  ljubavi ima,
  koju nesebično
  dijeli svima.
  Za trud joj bilje
  rastom plaća,
  a svaki cvijetak
  ljubav joj vraća.

 • Enza, slažem se.

 • Eto došao je kraj ovom natjecateljskom razdoblju, ali svaki kraj je ujedno i novi početak. Tako ćemo i mi svi koji smo pisali, a vjerujem da će se uključiti još mnogi drugi, nastaviti puniti ove stranice na zadovoljstvo čitatelja kojih je sigurno bio popriličan broj. U protekla tri mjeseca pročitala sam puno lijepih priča i saznala vrlo interesantnih stvari.
  Zahvaljujem se mojim kolegicama gospođi Romani i gospođi Enzi što su me na početku ohrabrivale i pomogle mi da naučim nešto što nisam nikad prije radila. Hvala uredništvu na suradnji i razumjevanju.
  Posebno se zahvaljujem čitateljima koji su komentirali moje članke i tako mi davali “vjetar u leđa” da idem dalje, dalje…………
  Ivanka Žunić KSO “Belveder-Kozala”

  • Draga Ivanka ,šaljem Vam jedno veliko BRAVO !!!

  • Prava profesorica,

 • Jako dobar kitica od nase Enza, to pasuje i slaze se za nasu tajnicu Gordanu. Vrijedna Gordana

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content