Dan škole Belvedere

May 28, 2013 od     1 komentar     Objavljeno u: Aktualno, Osobni dojmovi

Dan škole „Belvedere“

Ugodnim druženjem uz pjesmu, ples i zabavu učenici OŠ –SE „Belvedere“ proslavili su Dan škole koji  već niz godina obilježavaju uz Međunarodni dan obitelji. Bilo je lijepo vidjeti spoj različitih generacija na okupu, jer su zajedničko druženje s veseljem podržali i stari i mladi.

P5220015

Veselo okupljanje  započelo je prigodnom izložbom starih predmetan u domaćinstvima, a zatim nastavilo programom na kojem su nastupile i članice zbora Kluba starijih osoba „Belveder-Kozala“.  Svojim pjesmama i nastupom  pokazale  su nam da su vrlo aktivne, te da iako u trećoj životnoj dobi, njihovo razdoblje i dalje može biti vrlo lijepo i produktivno.

P5220012

Učiteljica Tihana Aleksić pripremila je sa svojim prvašima pjesmu „Zeko pleše“, a o prijateljstvu su nam pričali i pjevali učenici 2. b razreda i njihova učiteljica Alma Hess. Pici Fiumani nastupili su pod vodstvom učiteljice Dolores Trošelj.

P5220016

Nakon prigodnog programa obiteljski dan nastavili smo nizom zanimljivih radionica za djecu i roditelje. Bilo je tu sportskih aktivnosti,  uvijek vesele karaoke, igrale su se društvene igre…

Smijeha i zabave nije nedostajalo. Podjednako su uživali i djeca  i  roditelji kao i svi naši dragi gosti.

Veselimo se zajedničkim druženjima i  u budućnosti.

P5220031

Alma Hess, dipl. učitelj i Romana Brnada KSO Belveder

1 Komentar + Dodajte komentar

  • Druženje je bilo izuzetno zabavno, veselo i korisno za sve učesnike i posjetitelje svih generacija okupljenih u ovoj lijepoj prigodi.Posebne pohvale učiteljicama za lijejpo pripremljen program. Vidimo se ponovo.

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content