Dani Mjesnog odbora Škurinje

Jul 3, 2014 od     1 komentar     Objavljeno u: Aktualno, Zdravlje i rekreacija

Rekreativno druženje penzića na Škurinjama podsjetilo nas je na prošle uspjehe.

Veći niz godina Mjesni odbor Škurinje u svoj program godišnjih aktivnosti za dane Mjesnog odbora uključuje i klub umirovljenika i starijih osoba Škurinje i to za priređivanje sportskog druženja umirovljeničke populacije u svojstvu domaćina – organizatora druženja. Jednako tako postupio je i ove godine, pa je na sam dan Svetog Ivana Krstitelja, koji je zaštitnik Škurinja, 24. lipnja 2014. godine održano natjecanje u disciplinama: šah muški, briškula i trešete muški i pikado žene. Uz klub domaćin svojim učešćem uveličali su događanja klubovi umirovljenika i starijih osoba grada Rijeke: Krimeja, Podvežica, Trsat i Srdoči.

Postignuti su slijedeći rezultati:

Šah: 1. mjesto- klub Škurinje,
2. mjesto- klub Srdoči i
3. mjesto- klub Podvežica.

IMG_1288

Briškula i Trešeta: 1. mjesto- klub Srdoči,
2. mjesto- klub Škurinje i
3. mjesto- klub Škurinje.

IMG_1282

Pikado Žene: 1. mjesto- klub Škurinje,
2. mjesto- klub Trsat i
3. mjesto- klub Škurinje.

IMG_1274

U svemu tomu posebno se iskazala pokroviteljica ispred Mjesnog odbora, tajnica istog Mirna Ružić, koja se uz pripremu da taj dan bude sve u redu, prihvatila i podjele pehara i medalja pobjednicima i pobjednicama po pojedinim disciplinama, što je kod naše muške populacije izazvalo divljenje.

IMG_1249

Svečanosti nam se je pridružila i naša najstarija pikadorica Antonija Žic, koja je trenutno stavila svoja učešće u stanje mirovanja, no valja spomenuti da je ona jedna od pet članica možemo reći legendarne ekipe koja je na nivou sportskih druženja umirovljenika Hrvatske u Zadru, 14. listopada 2005. godine za Županiju Primorsko-Goransku, osvojila treće mjesto, za sada prvo i posljednje. Uz nju su bile Vera Granjaš, Josipa Ružić, Marija Sokolov i sada pokojna Nada Španjević, pod vodstvom autora teksta, u čijem je i društvu snimljena uz još i Luku Vukovića i Viktora Šalića.

IMG_1285

Nakon podjele nagrada i domjenka, učesnici i učesnice vratili su se u svoje klubove uz pozdrav vidimo se i dogodine. Mi samo dodajemo neka im se ta želja i ostvari uz ponovno pokroviteljstvo mjesnog odbora Škurinje kojemu se zahvaljujemo na materijalnoj potpori.

Rijeka, 27. lipnja 2014. godine.

 

1 Komentar + Dodajte komentar

  • Čestitam dobitnicima, a bilo bi lijepo da ponekad pozovete i klub Potok,mi bi zvali ali nemamo toliko prostora,lijepi pozdrav Auzilija….

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content