Diplomirani gledatelj

Nov 3, 2014 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno, Kultura i zabava

HNK “Ivana pl. Zajca” iz Rijeke pruža nam priliku da od običnog gledatelja postanemo diplomirani gledatelj. Diplomirani gledatelj! Kako to dobro zvuči. A što stoji iza te diplome?

mini-001

Polaznik sam jedinstvenog programa u Hrvatskoj gdje smo tokom nekoliko druženja upoznali unutrašnjost kazališta, te sve tajne prostorije iza pozornice .Zanimljivo je pratiti i sudjelovati u nastajanju jednog kazališnog djela ili baletne predstave. Razgovori sa glumcima, plesačima, redateljima, dramaturzima…otkrivaju nam niz pojedinosti koje do sada nismo znali, koliko je znanja i truda uloženo uz svaki izgovoreni tekst, uz svaki pokret tijela…

mini-023

Kazalište je otvorilo vrata svima, od onih najmlađih pa do starijih osoba, svima koji žele znati nešto više, koji žele biti kritičari i zagovornici njihovih predstava. Svima koji vole kazalište ili će ga zavoljeti.

mini-025

Radujem se svim budućim susretima u kazalištu, jer diplomirani gledatelj postajem kad se saživim sa svima koji sudjeluju u stvaranju predstave, a svoje dojmove i novo znanje mogu širiti u krugu svojih prijatelja.
KAZALIŠTE – TO SAM JA !

mini-026

Enza Vaccaro, KSO Belveder – Kozala

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content