Djeca i treća dob

Mar 12, 2015 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno, Kultura i zabava

I ove godine Klub umirovljenika i starijih osoba Krimeja, zajedno s Mjesnim odborom, organizirao je proslavu Dana žena.

Lijepo je bilo ženama treće dobi toga 6. ožujka ove godine u predvečerje. Pjevale su klape s Krimeje, „Gradelin“ i klapa „Reful“. A lijepo je svirao i pjevao Vladimir Mikler iz susjedstva.

Škola V.Gortan 1

Posebno su žene bile oduševljene učešćem djece iz osnovne škole „Vladimir Gortan“, koja je prilično blizu i u kojoj se školuju djeca sa Krimeje. Tako su neke bake bile ponosne na unuke ili unuka. Djeca su izvela kraći program na tako veseli način, spontano dječji, da je to bilo naprosto dirljivo. U programu je učestvovalo 16-ero djece iz III. b razreda.

Škola V.Gortan 2

Pazite, iz jednog razreda, toliko djece je oduševilo sve prisutne. Njihova učiteljica Vedrana Spanić zaslužuje svaku pohvalu. Očito je njen rad primjeren. Njen odgojni odnos prema djeci bio je vidljiv i kad smo djecu počastili sokom. Djeca su i tada bila vesela i živahna, ali pristojna.

Škola V.Gortan 3

Prije nego je djecu predala roditeljima, na vrlo pedagoški način rekla im je: „Djeco bili ste odlični i ponosna sam na vas“. A mi možemo biti ponosni na takvu učiteljicu i na takvu školu. Takvim odgojem djece dobivamo naraštaj koji će moći odgovarati svim zahtjevima suvremenog života.

Tomislav Baran

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content