Dječji vrtić Oblačić

Jun 19, 2013 od     4 komentara    Objavljeno u: Aktualno, Zdravlje i rekreacija

U  subotu 8.6.2013 naše su dvije članice sudjelovale u akcviji uređenja okoliša dječjeg vrtića „Oblačić” na Zametu. Naše Erminija i Ana rado su se odazvale pozivu vrtića da im pomognu oko uređenja okoliša.

DSC06212

Bio je ugodan sunčan dan. mnogi roditelji ostavili su svakodnevne obaveze i proveli vrijeme drugačije, ljepše, veselije. A sve to da bi njihovoj dječici koja idu u vrtić boravak bio ugodniji. Jedna je mama toliko željela pomoći da je svoje troje djece dovela sa sobom koji su također uživali u igri  i šalama s odraslim.

DSC06217

Ženski dio ekipe dobio je u ruke bojice, pinele, rukavice i gume. Velike automobilske gume trebalo je obojiti. Crvena, narančasta, žuta,z elena… za čas je dvorište planulo u svim bojama. Tate i djedovi dobili su zadatak  postavljanja pločica na ulazu,vađenja suhog i razraslog bilja i naravno zabavljanja ekipe.

DSC06205

Veselo radno druženje završilo je oko 13:00 sati uz dogovor da se vide i drugu subotu. Baš nas zanima kako sada izgleda okoliš vrtića jer je uloženi  trud sigurno jako vidljiv.

Pa prošetajmo i razgledajmo!

 

4 Komentara + Dodajte komentar

  • Prekrasno,odlična ideja,svaka čast,pozdrav Auzilija !!!

  • Za svaku pohvalu !!!

  • Hvala svima koji su pomogli :) Idemo dalje…na proljece :)

  • Gospođe,Erminija i Ana dodite 29.10. u 10h na otvorenje naseg uredenog dvorista. Pozzz

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content