Draga naša Romana!

Feb 27, 2018 od     1 komentar     Objavljeno u: Aktualno, Osobni dojmovi

U subotu 24. veljače  bio je tvoj rođendan.

Početkom ovog mjeseca promijenila si životnu sredinu jer si se preselila u Dom Kantrida na odjel More a to je ustvari novo uređeni prostor na veoma lijepoj lokaciji. Sa balkona tvoje sobe ti se pruža pogled na cijeli Kvarner. Kad dođu topliji dani moći ćeš  promatrati taj naš lijepi kraj.  

Uz odobrenje Marlen došle smo se družiti sa tobom u rano poslijepodne. U zajedničkoj prostoriji  na katu skupilo se jedno lijepo društvo iz našeg kluba a prisutno je bilo i nekoliko korisnica iz doma.

Uz vrlo dobru organizaciju tvoje kćerke Irene i osoblja Doma Kantrida obilježavanje tvog rođendana je prošlo u vrlo ugodnom raspoloženju uz  odlične kolače i sokove.

Nadamo se da ti je bilo ugodno u našem društvu jer smo te svako toliko pitale da li te zamaramo, međutim ti si uvijek svojim novim vragolastim pogledom i laganim kimanjem glave dala do znanja da se možemo još družiti.

 Vrijeme je proteklo a da nismo ni primijetile da lagano pada sumrak. Odgovorne sestre su nas zamolile da napustimo dnevni boravak jer se  trebala servirati večera a mi smo se sve premjestile u hodnik i još malo ti pravile društvo.

Draga naša Romana  nisi više u našem susjedstvu ali  ona „daleko od očiju, daleko od srca“  u našem slučaju ne  drži vodu. Mi ćemo te i dalje posjećivati u tvom novom domu i kao  uvijek do sada rado provesti neko vrijeme u tvom društvu.

Nadamo se da ti je to poslijepodne godilo kao i nama a do sljedećeg susreta ostaješ  u našim mislima i srcima.

Annamaria i Ivanka   KSO Belveder-Kozala

1 Komentar + Dodajte komentar

  • vavek u mom srcu ….dobra zena ,prava gospoda <3 …..zelim sve positivno i da gledas lijepo plavo more u novom ambientu …sretno Romana

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content