Druženje u Domu na Kantridi

Jan 23, 2018 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno, Osobni dojmovi

U četvrtak, 11. siječnja o.g. smo u dogovoru sa Domom Kantrida imale organizirano druženje sa štićenicima Doma.

Sve nas je to veoma obradovalo jer je to druženje koje ipak povezuje naše generacije, bez obzira na godine. Sa članicama Kluba  Zamet smo dogovorile jedan primjereni zabavni program.

Od strane Kluba Zamet su nastupale  zametske rožice,  poznata plesna družina koja je sa svojim uvijek svježim programom pripremila dvije nove plesne točke.

Od strane našega kluba, naš je zbor otpjevao dva puta po dvije pjesme koje prisutnima nisu strane i mogli su nam se u pjesmi pridružiti  svi prisutni pogotovo kada smo otpjevale „Kad procvatu u proljeće jabuke“. Tu je mnogo njih sa veseljem učestvovalo u zajedničkom pjevanju.

Gospođa Meri sa Zameta je ispričala jednu šaljivu priču koje je svih od srca nasmijala a gospođa Savka je iz svoje bilježnice pjesama  pročitala nekoliko prigodnih pjesama.

Da bi sve to veselo kompletirali, krenula je gospođa Ivanka iz  Zameta sa harmonikom i tu razdraganosti nije bilo kraja jer je svirala poznate melodije. Članice našeg zbora kao i svi prisutni u dvorani su dali sve od sebe da pjevanjem i plesanjem obogate ovo lijepo druženje.

Obradovalo je i nas i njih što je to druženje bilo prijateljsko a vrijeme je samo proletjelo.

U  primjereno vrijeme smo trebale završiti sa druženjem,  jer je u Domu počelo vrijeme večere. Mi smo se pomalo razišli sa obećanjem da ćemo se uskoro opet sresti i to krajem siječnja na fešti od maškara.

No tu nije završila priča. Kada smo se vraćale prema Rijeci, ušle smo u autobus i nestašne kakve jesmo, zamolile smo šofera da li možemo pjevati. Naš je repertoar bogat i sve do Rijeke nismo stale sa pjesmom. Mnogim putnicima u autobusu se to svidjelo pa su pjevali skupa s nama, a neki su nas i snimali.

Eto, takve smo mi, u zrelim godinama ali uvijek luckaste, spremne za pjesmu i šalu pa neka se i o nama malo čuje.

 

Annamaria,   KSO  Belveder-Kozala

 

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content