Fešta za 8. mart

Mar 15, 2018 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno, Kultura i zabava, Osobni dojmovi

Dan žena se slavi u cijelom svijetu. Ovaj praznik je jedan značajan praznik. Naime još  od 19. stoljeća žene se bore svim silama da se neka njihova osnovna ljudska prava priznaju. U toj borbi su žene u mnogome poboljšale uvjete rada i življenja no ta njihova borba traje još i danas i proći će još mnogo vremena da žene dođu do konačne  pobjede.

Ovaj puta baš nam se lijepo poklopio ovaj praznik sa inače našim druženjem četvrtkom poslijepodne.

Naše zborašice su za tu prigodu otpjevale nekoliko pjesama a pridružili su im se i ostali prisutni.

U prostoriji gdje se odvijaju sve naše aktivnosti i druženja skupilo se mnogo žena i jedan „blaženi“ među ženama muškarac a to je naš, već možemo reći prijatelj, Lutvo sa svojom harmonikom.

Stolovi su bili puni raznih slanih i slatkih delicija kao i pića, društvo se vrlo brzo raspoložilo.  Uz pjesmu, svirku pa i koji ples a čak i slavonsko kolo provedeno je jedno ugodno poslijepodne u vedrom raspoloženju.

U neko doba nam se pridružilo i nekoliko naših muških članova  što je pridonijelo još boljem raspoloženju.

Kako je raspoloženje bilo na visokom nivou slavlje bi moglo  potrajati još dugo,  međutim sve što je lijepo brzo prođe tako da smo i mi morali privesti naše feštanje kraju.

Prije nego smo se razišli naše vrijedne kolegice sredile su prostoriju  i dovele je u prvobitno stanje. Urednu, kakva je inače, ostavile  smo da bi se idući dan tu našlo novo društvo, kao svakog petka, na tomboli.

Annamaria,   KSO Belveder-Kozala      

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content