Finale turnira u briškuli i trešeti

Jan 8, 2018 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno, Osobni dojmovi

Kao u mnogo prethodnih godina, klubovi starijih osoba  grada Rijeke natječu se u briškuli i trešeti s namjerom da pobjede najbolji. Tu su uključeni klubovi Matice umirovljenika grada Rijeke kao i klubovi doma Kantrida kamo spada i naš klub.

Natjecanje je počelo 14. studenog i trajalo je do 13. prosinca 2017. godine. Svaki tjedan je jedan klub bio domaćin. Natjecalo se osam klubova. Ove godine je pripala čast našem klubu da bude domaćin finala. Mi smo kao dobri domaćini pripremili sve što je bilo potrebno i očekivali konačni ishod toga natjecanja. Svi sudionici su davali sve najbolje od sebe. Naša ekipa je tog dana pobjedila, ali u ukupnom broju bodova ipak nismo uspjeli osvojiti ni jedno od prva tri mjesta  a time niti jedan pokal ili medalju.

Na kraju natjecanja, naš sudac Ferruccio je proglasio pobjednike koji su dobili pokale i medalje za osvojeno prvo, drugo i treće mjesto, znači zlato, srebro i broncu.

Sve se odvijalo u jednom ugodnom raspoloženju. Naša ekipa nije osvojila nijednu nagradu, no u natjecanju je ipak veoma važno sudjelovati, a pobjeda je bilo ranije i nadamo se da će opet biti u jednom budućem turniru.

Annamaria  KSO Belveder-Kozala

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content