Get Online Week u Centru tehničke kulture

Mar 17, 2014 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno, Učenje za 3. dob

Centar tehničke kulture poziva vas na brojna događanja koja će se odvijati tijekom europske kampanje Get Online Week. Dođite i sudjelujte u nekoj od besplatnih radionica i programa koje od 24. do 30. ožujka organizira Centar tehničke kulture Rijeka u suradnji s partnerima (Telecentar, E-GLAS d.o.o., Ricount, GSR Pod Učkun, Bura znanja i life coachevi Tamara Radojević i Tomislav Tomić).

Inače, Get Online Week je europska kampanja koja se provodi od 2010. godine.  Cilj joj je povećati broj korisnika novih tehnologija i Interneta, a ove godine je poseban naglasak na stjecanju informatičkih znanja i vještina u svrhu zapošljavanja.  U kampanju će se uključiti knjižnice, obrazovne ustanove i neprofitne organizacije iz 30 zemalja kako bi tisućama ljudi omogućile certificiranje, treninge i bolji pristup tržištu rada.

Ovdje se nalazi raspored predavanja, radionica i prezentacija koje će obuhvatiti širok raspon tema – od online učenje i online zapošljavanja, do europskih e-alata za mlade i ICT-a za poduzetnike i neprofitne organizacije.

Središnji događaj riječkog Get Online Weeka je okrugli stol Lokalna koalicija za zapošljavanje u digitalnoj industriji, koji će se održati u srijedu 26. ožujka 2014. s početkom u 11 sati. Za sva predavanja, radionice i prezentacije obavezna je prijava putem e-obrasca, zbog ograničenog broja sudionika. Sve aktivnosti odvijat će se u Centru tehničke kulture Rijeka, Školjić 6.

Više informacija o Get Online Weeku u Rijeci možete saznati na Facebook i Internet stranici CTK Rijeka.

CTK logo

Vidimo se u Centru tehničke kulture Rijeka sljedeći tjedan!

Srdačan pozdrav,

Diana Predrag, mag.hist.art.

E-mail: dpredrag@ctk-rijeka.hr

Tel: +385 51 320 281

Fax: +385 51 338 531

www.ctk-rijeka.hr

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content