Godišnja skupština Kluba Belveder-Kozala

Jan 8, 2018 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno, Osobni dojmovi

 Koncem svake kalendarske godine održi se Godišnja skupština Kluba Belveder-Kozala. Kao i ranijih godina ta svečanost je održana 14. prosinca 2017. godine u prostorijama Crvenog križa na Sušaku.

Pripreme za taj događaj bile su veoma zahtjevne ali vrijedne članice našeg kluba sve su besprijekorno odradile. Raspodjeljena su zaduženja i svatko je svoj dio posla savjesno i temeljito obavio. Jedan od najvažnijih obaveza bio je priprema godišnjeg izvještaja. Puno ranije se počelo prikupljati poklone za bogatu tombolu. Mnoge druge obveze oko organizacije su na vrijeme i besprijekorno obavljene.

Tako je došao i 14. prosinca kad smo se našli u jako velikom broju  na toj svečanosti. Na samom početku svečanosti naš zbor je otpjevao himnu i dvije pjesme iz svog repertoara. Nakon podnošenja iscrpnog izvještaja o aktivnostima kluba u toku 2017. godine izabrana je nova predsjednica i zamjenica našeg kluba.

Prisutnima se kratko obratila i naša koordinatorica gospođa Marlen. U svom izlaganju pohvalila je naš dosadašnji rad i zaželjela nam da i ubuduće tako nastavimo.

Zatim je uz zvukove žive glazbe  našeg stalnog glazbenog pratioca  poslužena  ukusna večera a za desert tople i mirisne fritule.  Usput je prodavana i tombola koja je kao i ranijih godina bila primjereno bogata i svaki listić sa brojem  je dobivao odgovarajući poklon.

U vrlo dobrom raspoloženju uz glazbu i ples zabava je potrajala nekoliko sati. 

Sada kada je godina iza nas čekaju nas nove obveze  kojima ćemo s odgovornošću prionuti, i nadamo se u dobrom zdravlju i raspoloženju  dočekati slijedeću skupštinu.

Ivanka Žunić  KSO Belveder-Kozala

 

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content