Godišnja Skupština kluba Škurinje

May 13, 2014 od     1 komentar     Objavljeno u: Aktualno, Socijalno-pravna zaštita

22. travnja 2014. godine održana je redovna izvještajna Skupština kluba umirovljenika i starijih osoba Škurinje.  Na samoj sjednici izglasavanjem je pretvorena u Izbornu, u dijelu izbora tajnika kluba i našeg člana u Nadzornom odboru u Matici umirovljenika grada Rijeke. Kako je dosadašnji tajnik Ivan Miočić sporazumno zatražio da ga se razriješi dužnosti tajnika, a samim tim i u Nadzornom odboru naprijed spomenutom, te je sam predložio da se na njegovo mjesto izabere naš član Jasmin Babić, profesor strojarstva. Njegov prijedlog jednoglasno je prihvaćen.

DSC05559

Dnevni red nećemo upisivati (zauzeo bi previše mjesta), već samo značajke same Skupštine. Na istu je bilo pozvano 37 članova , a pozivu se odazvalo 24 članova i članica, dok je većina ostalih opravdala izostanak.

DSC05561

Od gostiju bili su pozvani: Ankica Perhat, pročelnica OGU za zdravstvo i socijalnu skrb, koja se nije mogla odazvati zbog ranije preuzetih obaveza i Aldo Soldatich, predsjednik Matice umirovljenika grada Rijeke, koji se je odazvao pozivu i obratio okupljenima.

DSC05562

Podnesena su sva izvješća: o radu predsjednika i Izvršnog odbora, financijsko izvješće, izvješće o fondu za posjet bolesnim članovima, Nadzornog odbora,te program rada za 2014 godinu sve je prihvaćeno jednoglasno. Po završetku Sjednice priređen je mali domjenak i druženje.

DSC05566

1 Komentar + Dodajte komentar

  • Čestitke izabranima i želim vam puno uspjeha u daljnjem radu!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content