Idi kuda te srce vodi

Dec 24, 2015 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno, Kultura i zabava

Osobe u mirovini nikad nemaju dovoljno vremena da obave sve što je potrebno i što bi željele. Danas te boli ovo, sutra ono. Pa danas dolaze unuci na ručak, a sutra idemo doktoru.

Kako onda naći vremena za međusobna druženja, izlete, posjete dragim ljudima? Tako, što će te sve obaveze zanemariti na trtenutak ili na dan i otići kamo vas srce vodi.

Neke članice našeg kluba srece je odvelo među prvašiće osnovne škole Zamet u ponedjeljak 7.12.2015. Ručno izrađene košarice od papira prepune bonbona, umotane u šarene salvete beskrajno ih je razveselilo. Nisu odoljeli a da odmah ne razvežu i vide što je u nutra. Slušali su priče naših članica i odgovarali na pitanja o bakama i didama, nonama… a onda su zapjevali. Mali slavuji, svi u jedan glas i velikum srcem razgalili su naše članice pa se još nekoliko dana pričalo u klubu koliko su slatki ti mali a veliki ljudi.

DSCN1320

Pa kad smo već zanemarili obaveze danas, hajdemo onda i sutra. U utorak 8.12.2015. put nas je odveo nedaleko, u Kostrenu. Poslužio nas je prekrasan sunčani dan. Šetnja uz more i razgovor napunio nas je ljepotom i duhovnošću. Čak smo i zaplesali nakon ručka u Copacabani uz poznatog harmonikaša Tumaru.

DSCN1349

Eto, dragi moji kad se hoće, može se. Ako vam liječnik kaže da vas bole leđa od starog kreveta ne vjerujte mu. Krenite u šetnju, zaplešite, ili posjetite dj. vrtić. Oni najbolje znaju kako razveseliti starije osobe.

Za klub Zamet
Meri M

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content