Izlet u Delnice i Brod na Kupi

Apr 11, 2014 od     4 komentara    Objavljeno u: Aktualno, Izleti i putovanja

Matica umirovljenika grada Rijeke vodi članove na izlet u Delnice i Brod na Kupi. U utorak, 29.4.2014., krećemo u 8:30 sati s Jelačićevog trga put Delnica. Nakon jutarnje kave, imat ćemo priliku vidjeti Popovićev mlin, Kuću Račni i groblje u Delnicama, uz stručno vodstvo naših domaćina.

Delnice,_Croatia

Nakon obilaska Delnica, slijedi ručak u ranim poslijepodnevnim satima, pri čemu ćete moći izabrati mesni ili riblji meni. Nakon ručka odlazimo u Brod na Kupi.

Brod_na_Kupi

Tamo ćemo pogledati muzej lova i ribolova, posjetiti energetske centre na rijeci Kupi i prošetati stazom medvjeda. Za kraj nas očekuje posjet poznatoj pekari s čuvenim buhtlama koje će naši izletnici moći kupiti po iznimno povoljnoj cijeni. Povratak u Rijeku se očekuje oko 19:30 sati.

Kupa,_Brod_na_Kupi

Cijeli izlet koji uključuje prijevoz, ručak, sve ulaznice i stručno vodstvo cijelim putem, stoji 120,00 kuna. Uplate uz predočenje članske iskaznice primamo radnim danom od 8:00 do 11:00 sati u Kružnoj 5.

Očekujemo vas!

4 Komentara + Dodajte komentar

 • Molim Vas predbiljezite me, voljela bih ici ako ne putujem dva dana kasnije u SAD.

  Takodjer, molim Vas, javite mi da li se preko Vas mogu dobiti karte za MIK 26.06 u kazalistu i koliko kostaju.

  Najljepsa hvala.

  Ranka

  • Poštovana,
   tražene karte nemamo. Do tog događaja ima još više od dva mjeseca tako da je još prerano za odgovor na to pitanje, a u prošlim godinama za MIK nismo imali priliku članovima osigurati karte.
   Što se tiče predbilježbe za izlet, nažalost ista nije moguća, jer primamo isključivo uplate kojima se osigurava mjesto u autobusu.
   Hvala na razumijevanju.

 • Hvala na opširnoj informaciji o izletu! Slušala sam radio-emisiju”Zlatne godine” i nakon nje pogledala na vašu/našu stranicu i ostala ugodno iznenađena. Pročitala sam i doznala sve što me interesira!
  Hvala – vidimo se u prostorijama Matice u ponedjeljak!

  • Drago nam je što ste pronašli informacije koje su vas interesirale. Očekujemo vas.

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content