Izrada maski s učenicima OŠ Belvedere

Jan 25, 2013 od     3 komentara    Objavljeno u: Aktualno, Kultura i zabava

U srijedu, 23. siječnja, članice Kluba umirovljenika i starijih osoba Belveder posjetile su osnovnu školu “Belvedere”.Prilikom posjeta susreli smo se sa učenicima razredne nastave na njihovom satu likovnog. Njihove učiteljice Tihana Aleksić, Alma Hess, Sabrina Peranić i Sandra Burić dale su im zadatak da izrade  maske u tehnici kolaža. Bilo je tu crvenih, zelenih, žutih i inih boja noseva, usnica i lica, ali je glavno da su svoju zadaću obavili.

P1230012P1230007

Devet članica Kluba starijih osoba “Belveder-Kozala”, raspoređenih u razrede,  priskočile su u pomoć malim umjetnicima kako bi na vrijeme završili svoje maske i zatim otišli na zasluženi školski odmor.

Ovakva druženja sa djecom i njihovim učiteljicama nastavit će se i dalje.

P1230005P1230002

 

 

3 Komentara + Dodajte komentar

  • Bilo je jako zabavno i lijepo družiti se sa učenicima škole gdje su nekada išla moja djeca. Nadam se da će biti još ovakvih prilika.

  • Vratile smo se u školske klupe na sat likovnog odgoja , bile “učiteljice” u izradi maski,družile. se sa učenicima…Vrijeme je brzo prošlo,a naša srca bila su obavijena radošću i srećom.

  • ovo me vraca na proslost,pa se mislim; koliko ljepih trenuci su ta skolska djeca sa vama proveli? Sigurno punih i nezaboravljenih……! -nastavite dalje-dlan gore

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content