Izvještajna Skupština Kluba Škurinje

Apr 30, 2013 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno, Socijalno-pravna zaštita

Klub umirovljenika i starijih osoba Škurinje održao je redovnu izvještajnu Skupštinu za 2012. godinu.Skupština je održana 26. travnja 2013. godine u 10:00 sati u prostorijama kluba u ulici Škurinjskih Žrtava 36. Skupštini je prisustvovao kao predstavnik Matice umirovljenika grada Rijeke član Izvršnog odbora Josip Matković, koji je u ime Matice održao kratak govor i poželio uspješan rad istoj.

DSC04466

Škupštinu je  otvorio predsjednik  kluba Andrija Tkalčević i predložio dnevni red koji je jednoglasno prihvaćen. Potom je izabrano radno predsjedništvo, zapisničar i dva ovjerovitelja zapisnika. Izvješće o radu predsjednika i Izvršnog odbora za 2012. godinu koji je prihvaćen bez  primjedbi. Jednako tako bilo je i sa programom rada kluba za 2013. godinu kojeg je također podnio Andrija Tkalčević.

DSC04470

O stanju financija izvještaj je podnijela blagajnica kluba Marija Sokolov. Također je prihvaćen bez primjedbi. Na kraju je izvještaj Skupštini podnio predsjednik  Nadzornog odbora Esad Sivro i njegov izvještaj je prihvaćen bez primjedbi.  Kako pod točkom razno nije bilo diskutanata Skupština je završila sa radom u 11:00 sati, nakon čega je uslijedio skromni domjenak.

DSC04460

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content