Kako je lijepo družiti se!

Apr 17, 2018 od     Nema komentara    Objavljeno u: Aktualno, Osobni dojmovi

Pa mi smo stvarno neumorne ! Tek  što je prošlo nekoliko dana od druženja povodom obilježavanja uskršnjih blagdana  eto nas opet zajedno da provedemo jedno kvalitetno poslijepodne spomena vrijedno.

U četvrtak   12. o. mj. u goste nam je došao zbor Matice umirovljenika grada Rijeke  na čelu sa dirigentom  maestrom  Bađukom. Zbor je bio kompletiran i klavirskom pratnjom.

 Naša je sala bila dupkom puna a repertoar pjesama je obuhvaćao  primorski , goranski i ostali melos. Maestro nas je potaknuo  da se u nekim pjesmama pridružimo  zboru što smo i učinile. Kao gost a već pomalo i domaćin,  pridružio nam se i predsjednik Matice umirovljenika  gosp. Baumgartner.

Istog dana je i jedna naša članica slavila rođendan pa je jedna pjesma  „Ružo moja crvena“ bila posvećena njoj a mi ostali smo se pridružili pjevanju sa zborom Matice.  Slavljenica je bila vrlo ganuta tom gestom tako da su  joj se oči zasuzile  a njenoj sreći nije bilo kraja.

Kada je koncert završio, složile smo stolove,  posložile na njih razne  slatke i slane delicije kao i napitke i nastavili druženje u vrlo veselom raspoloženju uz pjesmu i međusobna čavrljanja. Fešta se produžila  prilično dugo. Veoma mi je draga jedna rečenica koju je maestro Bađuk rekao  a to je da se u našoj sredini osjećaju pozitivne vibracije i izrazio zadovoljstvo što smo zajedno proveli jedno zaista ugodno poslijepodne.

Mi smo zaželjele da to ne bude jedino gostovanje već da se u dogledno vrijeme opet nađemo u ovakvom  toplom i vedrom raspoloženju.

Hvala maestru i zboru Matice!

Annamaria   KSO  Belveder-Kozala 

Nema komentara. Budi prvi!

Ostavite Vaš komentar!

Napomena: polja označena zvjezdicom (*) su obvezna.

Skip to content